Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo

titán

válasz dz1989 #113 üzenetére

"Mert nem szinkronizált vagy nem a SIM re lett mentve."

Kimentve?

Oda sem kerül. Alapból nem oda írom amikor megkapok egy számot.

"100-150e Jobb Jack fülest veszel mint Bluetooth-osat. "

Nem ezt mondtam.
    Azt mondom, ha annyira fontos a minőségi zenehallgatás, gondolom igen, hiszen szerinted a jobb BT fejesek sem elég jók ( szerintem pedig egy picit minőségibb bt fejes, mint például ez https://www.av-online.hu/fejhallgato/hifiman-ananda-bt-bluetooth-fejhallgato-teszt_3876 mindent átad, amit a nyolcászezres telefon képes kiadni magából )akkor felejtsd el ezt az ársávot, és nézelődj feljebb.

Még mindig azt mondom, hogy aki szeret valóban jó minőségben zenét hallgatni, az nem telefonon teszi. És mégegyszer. Nem a BT fejhallgató a szűk keresztmetszet a minőség terén. Azt a szintet amit a telefon képes kiadni magából már bőven tudja egy rendes BT fejes is. Sőt.
    Az hogy töltögetni kell, az lehet ellene érv. De telefonos zenehallgatásról beszélünk (hiszen pont az a gond hogy azon nincs jack) , így a folyamatos zenehallgatás amúgy is kuka. Amikor a telefon töltőn van , mehet mellé a füles is. ;)

És így van. Mások vagyunk. Én például töltögetem (minden más mellett) a fülest is, mint kábelt bogozzak, télen (mert nyáron valóban egyszerűbb) elvezetgessem a sok gönc alatt hogy ne legyen útban, ne akadjon be sehova. Vigyázzak ne törjön, ne sérüljön a kábel, és véletlenül se akadjak bele, és rántsam ki vele a telefont ( maradjunk a topik alanyánál) , mert ha az ember 800 ezret kiad valamire akkor nem szeretné összetörni a zsebéből kirántva.
    Én azt is az előnyökhöz sorolom, hogy nem kell folyamatosan ott legyen a zsebedben a telefon, Lenge nyári cuccban ahol nincs, (vagy csak apró gyenge) zseb , akár le is teheted valahova a telefont és egy egész méternél(!) is távolabb mehetsz tőle :D

Cserében töltögetni kell.
    Nekem ennyit megér, de abban egyetértünk, hogy mások vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák