- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Tudom nekem is a szoftver a húzó erő és nagyin jól testreszabható ami kimondottan tetszik. De a 23 ultra előtt majdnem 4 évig volt xiaomi mi 9t prom ami az eladàs napjàig hibátlanul működött és akkor frissitèskor semmi bug nem volt stabil volt. Most hogy mi a helyzet nem tudom de ha jönne euoba a xiaomi fold 4 ami hardverban egy samsung fold ultrànak fog megfelelni erősen el fogok gondolkodni rajta ha jó àrba adják. De ha várok mèg egy évet az se baj addig elvagyok a fold öttel nagyon vígan.
-
Szoftver terén nyer a Samsung mindegyikkel szemben. Volt Fold5-öm, de én a 6-ot szeretném kipróbálni, mert tetszik viszont ennyiért nem fogom. Ahogy írtad te is .sszák meg.
AI egyébként szerintem nem teljesen BS, vannak olyan funkciók amik kimondottan jók szerintem. A Circle to search pl még nem a legjobb, de így is hasznos. Az AI képszerkesztő az 10-nől 8 alkalommal nagyon ügyes és az összegzések is amiket csinál elég jó. Itthon még van pár amit nem tudunk érdemben használni, de jó az irány csak nem ezzel kellene flexelni főleg, hogy mindegyik telefon megkapja később és félig már ott van amúgy is a többin. -
Ricardo
titán
"Bővíthető memória. A Sony és a Sharp még mindig miért teszi bele??
Megba Gamermobilokban általában van Jack az sem véletlen. Akkor egy 800e ft csúcs Samsung nem fér el?"
"Ne Ájfonozzon akkor egyen azt. Ne Samsungot."
Fogadd meg a saját tanácsodat csak ne iPhone-t vegyél.
Akkor vegyél Sony, vagy Sharp telefont.
A Samsung nem a te márkád.
Sony meg a Sharp így döntött.
Rétegigény a bővíthetőség, és a jack is.Nézd meg az eladásokat.Mint a pici mobil. Van egy hangos kisebbség aki veri az asztalt, de amikor megjelenik néha egy, nem veszik elegen, így a gyártónak nem éri meg kiadni ilyeneket.A BT fejesek/fülesek rengeteget fejlődtek. Azt tudom mondani amit te a kártyák kapcsán. Aki vesz 800ért vagy egy milláért aegy telefont ne sajnálja a pénzt egy rendes fülesre.
Tárhelyben mae mire nem elég az egy terra?
Időnként archiváld a dolgaidat, hiszen kijelző és az usb is tönkremegy egyszerre az pech, de el is hagyhatod, ellophtják........ és akkor hiába van benne kártya.Régi Symbianos Nokiákon, és Samsungokon.
Előtte meg a monokróm kijelzők voltak. Vissza velük a mobilokba. Mennyivel jobb lenne az üzemidő.
Értem mit szeretnél, de ne komolytalankodjunk már. -
Lajmund
őstag
Annyit nem ér akárhogy nézem. Lenne rá pénzem de .asszák meg magukat ennyièrt azért se veszem meg. Akinek van esze az most hasznàltan fold ötöt vesz fél àron. Én is azt tenném ha samsungot akarok. Remélem jön a xiaomi fold 4 erre ésa honor is nagyot gurit és kicsit megszorongatjàk ezt a kényelmes bandàt. Engem màr csak a rutinok goodlock tart meg az oraa samsung oldalàn de igazából oràt màssal is tudom hasznàlnia többire meg biztos találnék kompromisszumos megoldàst. Kicsit most elèg volt a samsungbol. Frissitések is elrontottàk a kezdeti jo dolgokat szerkeszthető aod honapokig nem állt vissza olyanra mint amilyen volt. Most màr nem tudom mi a helyzet de nem is érdekel. Ai leharapta a fordító funkciokat. Minden szarabb lett. Most meg ezek az àrak. Következő telefon valószínűleg kinai lesz ha azok tudnak àrban valamit villantani mert màsban biztosan ehez képest.
-
dz1989
senior tag
1. Ma már nagyon gyors kártyák vannak. 4 vagy 8k Fényképezőgépek egyből kártyára mentenek. De lehet olyat is hogy a felvétel befejezése után másolja kártyára. Valamint hogy a teló addig se legyen lassú az operációs rendszer amúgy külön tárhelyen futtatnám. Anno a régi Symbianos Nokákon vagy Samsungokon bevált módszer volt.
2. Anno a SonyEricsson is megoldotta az M2-vel hogy véletlenülsem tudjálj rossz minőségűt venni. Így nem gyengítené. Note9-emnél sem tette.
3. Plusz egy mentési lehetőség. Mert nekem volt olyan hogy kijelző KO, USB is rosszalkodott. Ki kaptam a kártyát és rajta volt mindent adatom szóval rossz példa a tekerős ablak.
(A kocsiknál amúgy sérelmezem hogy nincs olyan funkció hogy tekeréssel is fel lehessen húzni az ablakokat ugyan is hártam úgy hogy az akku megadtamagát és nem tudtam felhúzni az ablakokat. Egy diszkréten elrejtett nyílás kuplung kapcsolóval, kesztyűtartóban egy tekerő kar. )
Igen Jack. Mert egy népbutitás hogy AKG erősitő van benne (32bit /192Mhz) Mert úgy is az emberek Bluetooth-os fülest használnak ami jobb esetben tud 24bit/96Mhz-t.
És a Bluetooth-os fülesnek nem tetszik a hangképe? Vagy csak olyan erősítővel találkozom hogy csak Jack-el tudom összekötni? Nálam a minőségi Zenét a Bluetooth-os füles kizárja. Így marad a Jack. Több mint egy 800e FT mobilon nem tudok minőségi Zenét hallgatni?!Szóval továbbra is tartom hogy szégyen nincs benne Jack.
Az AI inkább engedjük el. Ott meg van magyarázva hogy az neked milyen jó és neked kell az.
De az hogy nem adnak töltőfejet a telóhoz azzal egyetértek mert ha jó a régi (Gyári Samsung!) és nem szereném gyorstölteni akkor egyel kevesebb környezeti terhelés. Tudom hogy a gyártok részéről igazából egy fajta ár emelés.Valamint akinek pénze van legyen esze is megfelelő minőségű tartozékot vásárolni. Ne Ájfonozzon akkor egyen azt. Ne Samsungot. Mert amúgy pl az is szégyen hogy megvesz a csúcsmobilt utána pedig vesz rá egy olcsó kínai szilikontokot.
Bővíthető memória. A Sony és a Sharp még mindig miért teszi bele??
Megba Gamermobilokban általában van Jack az sem véletlen. Akkor egy 800e ft csúcs Samsung nem fér el? -
-
Beantech
aktív tag
A teljes kép kedvéért azt nem mondtam hogy ez az ár a partner programon keresztüli belépésnél van csak meg. Az Erste bank (George) -ban msot 10% partnerprogram kedvezmény van ha azzal a kóddal rendelek + most az új telókra + 15-öt ad szóval kapásból lejön az árból 25% (ami valójában 23,2% nem is értem) + ha Erste kártyával fizeted ki az Erste visszaad még 3%-ot ami a végösszegből jön le igy jött ki az 570.
+ van két kupon amit elfogadott, cserébe partner programnál nincs készülékbeszámítás +40 és nem adnak ajándék tokot, bár erre meg azt mondta az ügyfélszolgálatos chaten hogy membersben fogok tudni igényelni szerinte később.) -
Kiss4ever
tag
Az órákról meg a budsokról semmit nem írtok, mindehol hozzák, talán egy kicsit mondjuk több az újítás a watch ultrában meg a buds3akban mint a 25ödik uolyan foldban meg flipben nem?
-
Beantech
aktív tag
Én is várom a Honor mit jelent be. A Honor V2-n szerintem már nem nagyon lehet hardveresen javítani (persze vizállóság + vezetékmentes töltés de ezeken kivül).
Viszont szoftveresen remélem mutatnak valami újat amit majd megkap a V2 is valószinű. Ha ez megtörténik már rendelek is egy V2-t. Pedig én nagyon vártam már a Fold 3 óta mindegyiket hogy melyikre tudok cserélni de sajnos a Fold 6 se az igazi.
Persze majd élőben megnyomkodom és meglátjuk. ( 1 nagy különbség van tavlyhoz képest..előre mentem és már eladtam a fold 3-at szóval kell valami.)
A Oneplus is nagyon tetszik de ha újonnan nézzük (még nem döntöttem el új vagy használt fele megyek) akkor egyrészt 585-re ment le a Oneplus ára student cuccal, és még mindig nem tetszik hogy külföldre megy gariztatni nem akarok 1,5 hónapig teló nélkül lenni. (Tudom mindenki szidja a Samu szervizt is de nem tudok elvonatkoztatni hogy nekem csak jó tapasztalataim voltak eddig.) Viszont ami kiüti a Oneplust hogy 20 perce kezdtem el megnézni milyen kedvezmények/kuponok vannak és már letoltam 570-re az 512-es fold 6-ot amivel olcsóbb is lett mint az open.
Szóval megvárom még a Honort mit mutat és aztán döntök. Újonnan azt gondoltam a Fold 5 majd most majd sokkal olcsóbb lesz samunál de rakatt kupon rá nem érvényes szóval sikerült úgy megoldani hogy kemény 18 ezer forinttal lenne olcsóbb mint a fold 6 annyit meg azért megér...
-
blueye
veterán
Terveztem hogy kipróbálok egy Foldot. Az unpacked alpján dobtam a 6ost, ráadásul így magasan marad az 5ösök ára
-
Ricardo
titán
"Természetesen megjegyeném már csak azért is. Ebbe a méregdrága Telóban nincs bővíthető memória és 3,5mm Jack. Mint ha egy AMG Mergában csak szövet ülés lenne."
Jack csatlakozó?
A példádnál maradva. Az manapság egy telefonban olyan lenne mintha egy "AMG Mergában" tekerős ablak lenne elektromos helyett.
A memória bővítés meg csak gyengítené a telefont. A beépített tárhely sokkal gyorsabb, mint bármilyen külső kártya.
4-8K-s videók AI funkciók, és sokminden más ó, ami elég nagy adatmennyiséget generál.
Csak a gond lenne a külön bepakolt memóriával. Főleg hogy lenne sok felhasználó, aki nem megfelelő sebességű kártyát vásárolna, és utána menne az anyázás hogy
" Ennyi pénzt kiadtam ezért a telefonért és lassú. Bezzeg az ájfon."A kamerás résszel és a túlárazással egyetértek. Rengeteg pénzt elkérnek érte, jó lenne kamera szinten is a felső kategóriába pozicionálni őket.
-
dz1989
senior tag
Az ár azért is Vicc mert gyakorlatilag a Kamerák az A55 ből valók a 3x Zoom kamera is egy 1/3,94" méretü. Kisebb mint az S23U-ban. Azért ez szánalom.
Igazából nem azzal van a bajom hogy ugyan az a szenzor méretek mint egy A55 ben hanem legalább az Blend értékek lehetnének sokkal jobbak. Pl Főkamera esetén F1.5/F2.4 Zoom kamera esetén F2.0 látszik a Samsungon hogy van egy olyasmi Régi Nokiás beképzeltség.Természetesen megjegyeném már csak azért is. Ebbe a méregdrága Telóban nincs bővíthető memória és 3,5mm Jack. Mint ha egy AMG Mergában csak szövet ülés lenne.
-
jacis
nagyúr
A Z Fold 6 formája nagyon tetszik viszont az árának növekedése nincs arányban a fejlődéssel. Ennyit nem ér ez a telefon.
-
horatio
tag
Legalább hozzászoktat a Samsung arra, hogy elég háromévente új telefont venni.
-
Hallosz
senior tag
Nagyon patent mindkettő ezzel a formával. Hogy ér-e annyit amennyiért árulják, azt majd a piac eldönti.
-
SX Wave
aktív tag
Megjöttek az előregisztrációs kuponok. Nézem az ELOREG20-at és mondom magamban, hogy akkor az 1TB Fold6 elhozható lenne 200e olcsóbban. Azt jobban megnézve a kupont... nem 20% az, hanem 20 000,-
-
subset
senior tag
830k - szép nyitás, kár elaprózni...!
Részemről csukva marad mindenféle flip-fold -
SX Wave
aktív tag
válasz
bigmasterg #48 üzenetére
Ez így felejtős. Ezeket a dolgokat várom én is, de ahogy látom még várhatók rá pár évig, addig meg tökéletesen megfelel a 24U.
-
SkyLine3000
addikt
A Samu bekényelmesedett, a konkurencia meg elviharzott mellette.
-
opr
nagyúr
Hát izé... Mint fold5 tulaj, azt kell mondjam, semmi értelme.
Ami biztos, hogy most pláne igaz lesz az, ami majdnem minden páros fold-nál:
1-2 hónap múlva lesz igazán értelme megvenni... a fold5-öt. Ha marad a szokásos minta, akkor bőven lehet 1000 euro alatt találni bontatlan, garis, független új fold5-öket, amíg a készlet tart. Aki foldot akar, vegye azt. Ennek a 6-nak semmi értelme ebben a formában. -
xedamen
senior tag
Hát ez a Fold 6 elég szánalmas lett... Árkos-tükrös kijelző, Fold 4 kamera, Fold 4 akkumulátor, 12.1 mm vastagság...
Vivo 5700 mAh-nél tart 11 milliméternél, Honor 5000 mAh 9.9 mm. A Samsung egyedüli előnye a szoftver, de annyival nem rosszabb egy egy Honor vagy egy Xiaomi, hogy ennyi kompromisszumot (és felárat) megérjen a Samsung mostmár. -
Lajmund
őstag
Hirdették hogy lesz készülékbeszámitás és látom facebook csoportba hogy az fold ötöt beszámitják x országban.. De a magyar webshopba nem látom ezt a lehetöséget csak a 40 ezres beszámitást bármire. Kiváncsiságbol megnéztem volna mennyi az annyi. Valakinek van erröl infoja vagy ez nálunk nem játszik? Ez ilyen samsung féle parasztvakitás volt? A csevegést szakértövel semmit se ér nem reagál semmit..
Be vagyok jeéentkezve.
-
bigmasterg
addikt
Ilyen összegért én elvárnám az aktuális S(24)Ultra kamera rendszerét és integrált stylust.
A nagyobb akksit és gyorsabb töltést nem is írom, megtették már előttem páran.
Így számomra nem is kérdés hogy Samsungon belül a klasszikus S szériát kell választani. -
prolad
addikt
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Drága lenne és nagy eséllyel a sima Fold széria árvágásával járna. 1500 dollárra le kellene vinni a normál Foldot, aztán 2000-ért mehet egy tényleg versenyképes Ultra.
Nekem jó a Honor, Oneplus, Oppo vagy épp a Vivo megoldása is, csak legyenek elerhetőek itthon és ne fél évvel a megjelenés után (mint pl ahogy tavaly a Magic V2). -
Beantech
aktív tag
Aki előregisztrált az unpacked eseményre a samsung.com-on a kupont kiküldik vagy hogy lehet megkapni?
-
-
Jack Hunter
tag
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Nem biztos hogy az a réteg,akiknek ez a készülék szól, igényli a nyers lóerőket. Fusson rajta minden flottul, zökkenőmentesen, és kb ennyi. Gamerek nem biztos hogy ezt a készüléket választják, arra ott vannak a Nubia telók. Nem valószínű,hogy szerkesztőprogramokat,nagy erőforrásigényű alkalmazásokat fognak futtatni rajta, ez nem erről szól. Lényeg,hogy lehessen vele villantani. A dizájn, az imizs, a státusszimbólum kifejezése a fontosabb. Ehhez pedig passzolna az egyedi megjelenés, a jó kamerák,a gyors töltés. Mindehhez persze kell vas, de talán jobb, ha tartósan hozna egy lassabb szintet, mint tíz percre hozná a maximumot, aztán drasztikusan visszaveszi a teljesítményt.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #38 üzenetére
Ezek már olyan árazású termékek, ahol a fél éves, majdnem egy éves SoC is gáz. Ha nagyon kukacoskodó lennék, akkor az SD8 gen3-nál valami erősebbel, vagy ha nem erősebbel, de sokkal fejlettebbel (mondjuk jóval kevesebbet fogyasztóval, vagy jobb hűtésűvel, hogy a csúcsteljesítményt tovább tudja tartani) előállhattak volna.
De nem, 6 éves töltés, 3 éves kamera jár közel 1 millióért. A Flip külső kijelző is egy ócska valami. 120 Hz-es oled kell oda is. Csúcs teló, legyen csúcs.
-
janeszgol
félisten
Fold Ultra? Az mennyibe is kerülne majd?
Én 3-4-5 év múlva Foldot szeretnék venni, de 1% az esélye, hogy Samsung lesz, ha a mostani palettát nézem. Addigra meg még nagyobb lehet a márkaválaszték.Jobb kijelzők, ne legyen tükör a belső kijelző, sokkal jobb töltés, nagyobb akku, a kameraszett teljes(!) lecserélése az éppen aktuális évire. Ja és a szerviz 180 fokos fordulata. Ezek mindegyike teljesüljön.
-
Jack Hunter
tag
Nem, nem, nem.
Ez az ársáv már az abszolút prémium termékeknek szól, tehát nem szabadna ennyi kompromisszumot bevállalni. Legalább a fogyasztói visszajelzések alapján tolják meg a kamerás vonalat, a töltési sebességet, és adjanak egy teljes értékű,urambocsá akár prémium pakkot, amiben benne van minden földi jó, úgymint ceruza,töltő,tok, akár egy tws füles. Nagy hírnevű, bejáratott márkaként bevállalnám azt is, hogy egyedi színben gyártanám le a készüléket, a vásárló kívánsága szerint. Ezért az árért szerintem simán beleférne.
-
prolad
addikt
Gondolkodtam tavaly, hogy hogy kihúzok még egy évet és nem veszek Fold 5-öt, jó, hogy nem tettem. A szögletesebb, szélesebb dizájn jó pont, a minimális porvédelem is (bár már a Fold 2-nél se éreztem, hogy por menne a zsanérba), de a többi katasztrófa. Főleg a töltési sebesség, amikor az épp aktuális Redmi Note is 67W-ot tud, a Samsung megragadt 2019-ben 25W-on. A konkurencia meg csak tör fel.
Idén nem lesz csere, de jövőre már elvárnám a flagship kamerát, nagy akkut, gyorstöltést, esetleg nagyobb külső és belső kijelzőket. És az eddigiek alapján biztos, hogy nem a Samsungtól fogom megkapni. Még a a pletykált Fold Ultrában/Slimben bízok, de nagy remények nincsenek. -
dnelb
veterán
kamerából pl 1 inchest rakhatnának bele, a 200mp-es szenzoruk hulladék. Arról nem beszélve hogy mozgó dolog fotózására csak a samsung flagshipek alkalmatlanok, ez is több éve nincs javítva. RAW képet nem tudsz fotózni, mert 2023/02 óta egy dng-be csomagolt jpg-t kapsz. s24u-ban csíkos a kijelző srgb mód miatt, 0 fix. Kamera bajok február óta, csak ígérgetik a javítást. Az órájuk szenzora egy megbízhatatlan pontatlan szar, 4 éves lemaradásban az apple watch mögött (a watch7-et még nem tudjuk)
Gyakorlatilag bármi amit kiadtak az utóbbi 2 évben egy bugos hulladék, aranyáron, és le se szarják. Csak samsungom volt s8 óta, de olyan szinten felb*sznak a "minőséggel" amit kiadnak mostanában, hogy megyek ősszel iphonera. -
válasz
ForRedGlory #34 üzenetére
Sajnos a fizikát még a Samsung sem bírja megerőszakolni, és lehet nem is akarja.
Nem védem őket, ez ennyiért szerintem is karcsú ajánlat. Inkább vennék egy tavalyi Razr 40 Ultrát.
-
-
dnelb
veterán
fáj kimondani, de a samsung tényleg megállt a fejlesztésben... sw és hw fronton is
-
-
janeszgol
félisten
A másik kérdés, hogy a Samsung miért nem merte Exynosszal kiadni ezeket?
-
janeszgol
félisten
Elcseszett generáció. A 7 éves support vicces a tekintetben, hogy könyörögni kell, hogy javítsák meg normálisan a kurva telefont. 7 évet nem fognak kibírni meghibásodás nélkül, az tuti. Pláne a Flip nem, legendásan rossz minőségű.
-
paatrick
őstag
Hát a Flip nekem elég játéktelefon beütésű ezekkel a színes karikákkal. Kinyitva se nagy szám. Maga a lapos kialakítás tetszik de az várható volt az S24 után hogy öröklődik.
Nem fogott el az érzés hogy ez kéne
várom tovább a Pixel 9-et.
-
Predatorr
őstag
Hú, biztos van egy jelentős, matekból kegyelem kettessel átcsúszott vásárlóréteg, amely szerint ezek megérik arra a 3 évre, amíg használhatók.
A 6-7 év "szoftveres támogatás" a 3. évtől avultatós lassítás, bár az A szériánál már a 2. évtől elkezdték.
Ezzel mondjuk így, szerintem, erősen megtolják a Xiaomi szekerét.
-
Én ugyan a "másik oldalon" építettem ökoszisztémát magamnak jópár éve már, de nagyon követem a Samsung vonalat, az évek alatt többször átkacsintottam. Elég vegyesek az érzelmek bennem, két dolog van igazából, amitől nagyon nehezen válok/nék meg, az airpods pro 2 és az AWU. Namost előbbit már szerintem megugrották a buds 3 pro-val, viszont utóbbit... Eddig voltam vele, hogy az AWU az, ami kinézetre "so-so", erre jött a Samsung ultra-ja. Ezt nem tudná a szemem megszokni (persze, ki tudja, ha eleget nézném, lehet). Tudom, ízlésekről nem vitatkozunk, épp ezért kiemelném, hogy ez csak az én véleményem.
-
Garada
őstag
Az árak egészen elképesztőek, többet várt volna az ember ezektől a készülékektől, elég kiábrándító ez a paletta idén. Főleg egy Motorola mellett a Flip.Plusz ez a Watch Ultra ebben a rikító narancs színben számomra igazán bazári hatást kelt.
-
joey04
titán
Ennyi?!
-
Az órákról lesz teszt?
-
A Flip kávái ezen az ársávon megengedhetetlenek... Ezt miért csinálja a Samsung?
Egy
Motora öröm ránézni,de ez így totál gagyi, mintha egy félbecsapott A54 lenne..Nem, a Moto se szebb belül...
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #18 üzenetére
És szánalmas.
-
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
Én nagyobb fejlődést vártam.
-
Lajmund
őstag
Ez tényleg nem nagy változás fold vonalon.. Amiröl nem nagyon beszélnek hogy ugyanolyan csillogos a belsö kijelzö. Én abban reménykedtem legalább ez változik kevésbé csillogo irányba. Kicsit én is elgondolkodtam hogy tényleg váltsak e vagy várjak még egy évet mert ez igy csak egy szögletesebb fold 5.
-
CarryPotter
tag
Ex Fold4 tulajként (most 24U a főtelóm) továbbra sem érzem hogy le kéne cserélnem F6ra, kb semmi nem változott érdemben
méret meg szögletesség ide vagy oda, sajnos nem sok minden reszeltek rajta
-
polo493
tag
megnéztem a cikket spec-t ,csak ezt tudom mondani rá meh ,várom a honor,xiaomi foldokat!
-
roli543
őstag
Évek óta csak kullog a gyártó… szerintem foldable vonalon már rég lehagyta a Honor/Vivo/Oppo/Motorola
Ez így 2024-ben lóf@sz….
-
Emericus Max
tag
Csalódást keltő az ár és a hozzáállás a Samu részéről.
Ennyi pénzért nincs töltő, de max. 25W még mindig és egy 4000-res telep.
Ennél szinte minden konkurens fold telefon többet tudott már tavaly is.
Meg a gyűrődés középen a belső kijelzőn, ez is a Samunál a leginkább látható.Flip vonalon meg az új Moto Razr 50 Ultra mindenben jobbnak tűnik. A dizájn is sokkal szebb, van tok, töltő a dobozban, nagyobb aksi, szebb kijelző. Árban meg kb. ugyanaz. Én biztos azt venném, mert bitang jól néz ki. A Samu flip meg nem hozza a WOW faktort.
Lehet, hogy a 7 év szoftver támogatás sokaknak az egyetlen érv, de szerintem senki se használ 7 évig egy mobilt, vagy addigra már pont mindegy hogy jön-e rá frissítés vagy nem...
Egyszóval a Samu lemaradásban van és egyre inkább abban is lesz a hajlítható kijelzős telók piacán.
-
sipeti2
tag
Én örülök annak hogy ilyen kevés fejlesztést hozott a fold 6 vonal... Legalább nem érzek késztetést hogy lecseréljem az 5-öst
Amúgy tényleg nagyon gáz, konkurensek modelljei komolyabb feljlődéseket hoznak... -
MrSealRD
veterán
Nem követtem eddig a Fold termékvonalat...egyszer S24 Ultrám után gondoltam megnézem. Valóban nem az amiért rohanni kell a boltba. Mintha a kamera és akksi vonalat szándékosan meghagyták volna gyenge pontnak... Mégse csinálhatnak túl jó készüléket, mert akkor mit tudnának felmutatni jövőre...ugye?!
Ár/érték arányt nézve, jól tettem, hogy maradtam az Ultrával... A szoftveres részben szerintem nem lesz jelentős különbség, ez idővel kisimul majd.
Én azt látom, a nagy kijelzőt keresők számára lehet érdekes, hogy ne egy mobil+tablet kombót kelljen fenntartani, hanem egy eszközben megkapják azt. -
Ricardo
titán
Teljesen el vannak térítve? Mire gondoltak az árak meghatározásánál?
-
klaya86
senior tag
Az ár az egy dolog. Oké, kérjenek el 8-9 kilót érte. De basszus, akkor toljanak bele egy 5000mah aksit, legalább 45w töltéssel, illetve a kamerákat is bőven upgradelni kellett volna. Ennyi pénzért simán S23U vagy S24U kamera rendszer elvárható lenne. A külső kijelző még mindig nem elég széles, kinyitva középen továbbra is ott a törés.. Biztosan remek telefon,ezt nem vitatom. De kurva kevés az újítás és már már kínos egyes területeken a több éves elmaradás a konkurenciához képest. Az ára meg...
-
HardRic
addikt
Fold5 tulajként nem mozgatott meg. A szögletesség tetszik, a képarány nem. Ezt az évet kihagyhatták volna, nem sok újat sikerült belepakolni.
-
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Brutális..
Tetszik nagyon, de ez az ár vicc. -
ShadowX
őstag
Biztos nem túl kényelmes ez a szögletes dizájn, de nagyon jól néz ki a Fold 6-on. Ezer éve nem láttam sarkosított kijelzőt, de vadállatul néz ki.
-
ForRedGlory
félisten
Hát izé… ezek az árak ennyi fejlődés után érdekesek. A legdrágább Fold 6 majdnem kerek 1 milla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest