- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiktivlife
tag
válasz
Beantech #205 üzenetére
HA esetleg meggomdolnád magad akkor még van pár nap a csoportos kedvezményre a Ses-nél. Én vevő lennék egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% ! (igaz ma hír hogy a Buds Pro forgalmazását beszüntették pár hétre mert új gumiharangokat kell gyártani, ugyanis a mostaniak nagyon könnyen szakadnak) HA meggondolod magad, kiabálj rám kérlek
-
worxland
addikt
válasz
Beantech #236 üzenetére
Vigyázzatok a 0% THM-mel. Régen (10+ éve) már egyszer meg akartak szívatni, pár nap késéssel fizettem be az utolsó törlesztőt, lett valami kemény 8 forint késedelmi díjam, amit a szerződés alapján az ilyenkor automatikusan életbe lépő plusz szerződésből akartad fedezni, aminek az éves díja 5000 forint volt. Végül nagy kegyesen elengedték, de utána még 10 évig küldözgették az ajánlataikat, amit le se lehetett mondani valami azonosító nélkül, ami nekem soha nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete