Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ugyan a "másik oldalon" építettem ökoszisztémát magamnak jópár éve már, de nagyon követem a Samsung vonalat, az évek alatt többször átkacsintottam. Elég vegyesek az érzelmek bennem, két dolog van igazából, amitől nagyon nehezen válok/nék meg, az airpods pro 2 és az AWU. Namost előbbit már szerintem megugrották a buds 3 pro-val, viszont utóbbit... Eddig voltam vele, hogy az AWU az, ami kinézetre "so-so", erre jött a Samsung ultra-ja. Ezt nem tudná a szemem megszokni (persze, ki tudja, ha eleget nézném, lehet). Tudom, ízlésekről nem vitatkozunk, épp ezért kiemelném, hogy ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok