- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Én is várom a Honor mit jelent be. A Honor V2-n szerintem már nem nagyon lehet hardveresen javítani (persze vizállóság + vezetékmentes töltés de ezeken kivül).
Viszont szoftveresen remélem mutatnak valami újat amit majd megkap a V2 is valószinű. Ha ez megtörténik már rendelek is egy V2-t. Pedig én nagyon vártam már a Fold 3 óta mindegyiket hogy melyikre tudok cserélni de sajnos a Fold 6 se az igazi.
Persze majd élőben megnyomkodom és meglátjuk. ( 1 nagy különbség van tavlyhoz képest..előre mentem és már eladtam a fold 3-at szóval kell valami.)
A Oneplus is nagyon tetszik de ha újonnan nézzük (még nem döntöttem el új vagy használt fele megyek) akkor egyrészt 585-re ment le a Oneplus ára student cuccal, és még mindig nem tetszik hogy külföldre megy gariztatni nem akarok 1,5 hónapig teló nélkül lenni. (Tudom mindenki szidja a Samu szervizt is de nem tudok elvonatkoztatni hogy nekem csak jó tapasztalataim voltak eddig.) Viszont ami kiüti a Oneplust hogy 20 perce kezdtem el megnézni milyen kedvezmények/kuponok vannak és már letoltam 570-re az 512-es fold 6-ot amivel olcsóbb is lett mint az open.
Szóval megvárom még a Honort mit mutat és aztán döntök. Újonnan azt gondoltam a Fold 5 majd most majd sokkal olcsóbb lesz samunál de rakatt kupon rá nem érvényes szóval sikerült úgy megoldani hogy kemény 18 ezer forinttal lenne olcsóbb mint a fold 6 annyit meg azért megér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával