Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Beantech

aktív tag

válasz Snoop27 #77 üzenetére

Én is várom a Honor mit jelent be. A Honor V2-n szerintem már nem nagyon lehet hardveresen javítani (persze vizállóság + vezetékmentes töltés de ezeken kivül).

Viszont szoftveresen remélem mutatnak valami újat amit majd megkap a V2 is valószinű. Ha ez megtörténik már rendelek is egy V2-t. Pedig én nagyon vártam már a Fold 3 óta mindegyiket hogy melyikre tudok cserélni de sajnos a Fold 6 se az igazi.
    Persze majd élőben megnyomkodom és meglátjuk. ( 1 nagy különbség van tavlyhoz képest..előre mentem és már eladtam a fold 3-at szóval kell valami. :DD )

A Oneplus is nagyon tetszik de ha újonnan nézzük (még nem döntöttem el új vagy használt fele megyek) akkor egyrészt 585-re ment le a Oneplus ára student cuccal, és még mindig nem tetszik hogy külföldre megy gariztatni nem akarok 1,5 hónapig teló nélkül lenni. (Tudom mindenki szidja a Samu szervizt is de nem tudok elvonatkoztatni hogy nekem csak jó tapasztalataim voltak eddig.) Viszont ami kiüti a Oneplust hogy 20 perce kezdtem el megnézni milyen kedvezmények/kuponok vannak és már letoltam 570-re az 512-es fold 6-ot amivel olcsóbb is lett mint az open. :DDD

Szóval megvárom még a Honort mit mutat és aztán döntök. Újonnan azt gondoltam a Fold 5 majd most majd sokkal olcsóbb lesz samunál de rakatt kupon rá nem érvényes szóval sikerült úgy megoldani hogy kemény 18 ezer forinttal lenne olcsóbb mint a fold 6 annyit meg azért megér...

Új hozzászólás Aktív témák