Hirdetés
Hirdetés
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem volt Fold5 is és most adtam el másfél hete kb, de akkor is első kézhezvételnél érződött már az üzletben is a Fold6 "mássága". Iszonyat bejön a szögletes forma és ez a Hinge szerintem nagyon el lett találva úgy nyílik, mint egy könyv kb érzésre. Leadtam az előrendelést, mert sajnos 512-es verzió nem volt készleten a szürkéből szóval várok rá picit..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
soko70
aktív tag
Köszi , csak még egy, a beszélgetési hangminőség normál telefonálás közben illetve amikor nyitva van, akár egy TEAMS értekezlet miatt. Nagyon háklis vagyok ezekre, nem szeretem a gyenge minőség nélküli beszélgetést telefonon, sokol rádió minőségben aztán végképp nem. Etalon nálam az IPhone de mostanában majdnem minden telefont kipróbáltam, egyelőre a Motorola üti meg a mércét. Jelenleg éppen 24U-t nyúzok és várom a Fold6-ot, de ezzel sem vagyok megelégedve. Ha már ennyibe kerülnek legyen minőségi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen