Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
A 0% THM az szerintem is teljesen elfogadható. Az más kérdés hogy én még azzal se szeretek venni dolgokat, szimplán számomra kevésbé fáj ha kiadok egyszer egy nagy összeget de 2 hét múlva már elfelejtem és nem azt érzem hogy még 2 évig fizetgetem amikor már esélyesen rég eladtam.
-
Beantech
aktív tag
Na jól megnyomkodtam én is tegnap a Fold 6-ot szürke és kék szinben is kint volt. A szürke nekem jobban tetszett de csak minimálisan jobb mint a kék. A csillogás egyértelműen kisebb Fold 3-hoz hasonlitva és a kijelző is egy kicsit szélesebb is ami jó teszt neki (3-nál nagyobb az ugrás mert a 4-nél is volt szélesítés).
Nagyon jó az új design rá is fért már a Foldra az biztos.
Jól megnéztem a boltban is a Magic v2-t is (bár kollegámét is már nyomkodtam) nem rossz de valahogy az nem tud lenyűgözni igazán sose, szép és nagyon vékony de a szoftverben nem érzem az erőt (pedig régen Huawei P30 szoftverét nagyon szerettem ez meg kb. egy EMUI). Persze tudom magamról hogy én vagyok kb. a 10% aki a mindennapokban sokkal hatékonyabbnak gondolok egy Fold-ot mint a Magic v2-t. Én nem egy nagy kijelzőt akarok kivül amit nehéz egy kézzel fogni de elég nagy ahhoz hogy sose "akarjam" kinyitni a kijelzőt, kinyitva pedig egyértelműen két kezes tablet nem pedig egy "kinyitott nagyobb telefon".
Venni viszont végül nem fogok fold 6-ot (max az akció miatt egy buds 3-al hogy olcsóbb legyen de eladom) mert ma jó áron vettem egy patika garanciás fold 5-öt és úgy gondolom nem éri meg a kevés fejlesztés azt a + 210-et. -
Beantech
aktív tag
A teljes kép kedvéért azt nem mondtam hogy ez az ár a partner programon keresztüli belépésnél van csak meg. Az Erste bank (George) -ban msot 10% partnerprogram kedvezmény van ha azzal a kóddal rendelek + most az új telókra + 15-öt ad szóval kapásból lejön az árból 25% (ami valójában 23,2% nem is értem) + ha Erste kártyával fizeted ki az Erste visszaad még 3%-ot ami a végösszegből jön le igy jött ki az 570.
+ van két kupon amit elfogadott, cserébe partner programnál nincs készülékbeszámítás +40 és nem adnak ajándék tokot, bár erre meg azt mondta az ügyfélszolgálatos chaten hogy membersben fogok tudni igényelni szerinte később.) -
Beantech
aktív tag
Én is várom a Honor mit jelent be. A Honor V2-n szerintem már nem nagyon lehet hardveresen javítani (persze vizállóság + vezetékmentes töltés de ezeken kivül).
Viszont szoftveresen remélem mutatnak valami újat amit majd megkap a V2 is valószinű. Ha ez megtörténik már rendelek is egy V2-t. Pedig én nagyon vártam már a Fold 3 óta mindegyiket hogy melyikre tudok cserélni de sajnos a Fold 6 se az igazi.
Persze majd élőben megnyomkodom és meglátjuk. ( 1 nagy különbség van tavlyhoz képest..előre mentem és már eladtam a fold 3-at szóval kell valami.)
A Oneplus is nagyon tetszik de ha újonnan nézzük (még nem döntöttem el új vagy használt fele megyek) akkor egyrészt 585-re ment le a Oneplus ára student cuccal, és még mindig nem tetszik hogy külföldre megy gariztatni nem akarok 1,5 hónapig teló nélkül lenni. (Tudom mindenki szidja a Samu szervizt is de nem tudok elvonatkoztatni hogy nekem csak jó tapasztalataim voltak eddig.) Viszont ami kiüti a Oneplust hogy 20 perce kezdtem el megnézni milyen kedvezmények/kuponok vannak és már letoltam 570-re az 512-es fold 6-ot amivel olcsóbb is lett mint az open.
Szóval megvárom még a Honort mit mutat és aztán döntök. Újonnan azt gondoltam a Fold 5 majd most majd sokkal olcsóbb lesz samunál de rakatt kupon rá nem érvényes szóval sikerült úgy megoldani hogy kemény 18 ezer forinttal lenne olcsóbb mint a fold 6 annyit meg azért megér...
-
Beantech
aktív tag
Aki előregisztrált az unpacked eseményre a samsung.com-on a kupont kiküldik vagy hogy lehet megkapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro