- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ringman #148732 üzenetére
Szintén bringás baleset, közlekedek szabályosan a zebrán szabálytalanul nagy sebességel érkező kerékpáros pont szemből nekem csattan (nekem előtte bokor miatt takarásban volt) A fejem a komyányán csattant egy éles, kiálló 'valamin' feltehetőleg egy régi csengő 'csonk'. A fejemből ömlik a vér, én eszméletemet vesztettem. Emberünk a kerékpárra pattan és a döbbent tanúk ellenére elrobog a helyszínről - látva, hogy mi történt. Volt kamera, de soha nem lett meg.
Amikor odaért a mentő utána tértem magamhoz, kóvályogtam, a fejem és a kabátom vérbe úszott, de mondogattam, hogy le kell zárni a biciklit majd úgy, hogy semmit nem tudtam magaról a mentőből felhívtam a páromat:
"Ne ijedj meg szívem nincs semmi baj, csak biztonsági okok miatt visznek be rutinból", ne gyere sehova; amikor megtudtam, hogy egy időre bentmaradok akkor hívtam fel nyugodtan, hogy beszéljek vele.
1 hónapig úgy néztem ki mint kvazimódó, 2-3 hétig nagyon durván néztem ki; a szemem felett érte a fejemet az ütés. Mint megtudtam egy-két mm és a szemem bánja végleg, ha más irány akkor meg komoly mentális gondokkal kellett volna szembe nézni a hátralévő életemben...
Az ilyen esetekben elgondolkodik az ember. Nekem is lehetett volna sokkal súlyosabb a végkimenetel. szószerint mm-eken múlott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest