- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Szia!
Az enyém is kattogott most, hogy megnyomkodtam. Bár eddig nem hallottam, mert én is lazán fogom az egeret.
De azért kipróbáltam, hogy lehetne megszüntetni (igaz szét kell szedni hozzá).
Az egér alján található négy kis tappancsot leszedve, eljutunk négy csavarig, ezt kiveszed, és ketté tudod venni az egeret. (azért ne teljesen mert van benne egy kábel is, ami összeköti a két oldalt)
Na most, vágjál egy nagyon pici, kb. 2-3mm HOSSZÚ cellux darabot (így 10*3 mm-es darabod lesz), ezt beragasztod az alsórésznél, abba a kis derékszögű részbe, ahova a felső rész illeszkedik, durván oda, ahonnan a kattogást hallod. Most már csak össze kell rakni, és voilá, nem kattog.
Bátran nekiállhatsz, elrontani elég nehéz, mert valójában rém egyszerű a szerelése. A tappancsokat is szépen le lehet szedni, majd visszarakni nyom nélkül, így a gari is megmarad. Bár ez utóbbira nem hiszem, hogy szükség lesz. Elég időtálló egerek ezek, és mire a görgő elromlik, addigra úgyis lejár.
De azt meg megint meg tudod csinálni saját magad.
Jó szerelést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest