Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Szia!
Az enyém is kattogott most, hogy megnyomkodtam. Bár eddig nem hallottam, mert én is lazán fogom az egeret.
De azért kipróbáltam, hogy lehetne megszüntetni (igaz szét kell szedni hozzá).
Az egér alján található négy kis tappancsot leszedve, eljutunk négy csavarig, ezt kiveszed, és ketté tudod venni az egeret. (azért ne teljesen mert van benne egy kábel is, ami összeköti a két oldalt)
Na most, vágjál egy nagyon pici, kb. 2-3mm HOSSZÚ cellux darabot (így 10*3 mm-es darabod lesz), ezt beragasztod az alsórésznél, abba a kis derékszögű részbe, ahova a felső rész illeszkedik, durván oda, ahonnan a kattogást hallod. Most már csak össze kell rakni, és voilá, nem kattog.
Bátran nekiállhatsz, elrontani elég nehéz, mert valójában rém egyszerű a szerelése. A tappancsokat is szépen le lehet szedni, majd visszarakni nyom nélkül, így a gari is megmarad. Bár ez utóbbira nem hiszem, hogy szükség lesz. Elég időtálló egerek ezek, és mire a görgő elromlik, addigra úgyis lejár.
De azt meg megint meg tudod csinálni saját magad.
Jó szerelést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest