- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXx(64bit)
csendes tag
Nyuf
Kösz a tanácsot, megfogadtam, most über lett a cucc haver. Hát akkor sorolom:
FSB: 270 x 9 @ 2430
MEM: 540 3-4-4-8 2,7V (asszem,mert csak annyit tudok állítani hogy +0,2V
................... 2T=disabled .......... nem írja a gyári feszt, csak túladagolni lehet)
Everest: memória olvasás: 7452
memória írás: 3040
memória késleltetés: 38,4
3DMark03 cpu : 1161
3DMark05 cpu : 5293
A 3Dmark eredmények meg az aláírásomban vannak.
Annyit azért elárulok ha valaki még nem tudta, hogy a memóriák sebességén rettentő sokat dob az egyik beállítás BIOS-ba read to write delay nekem alapba 4-en volt, most levettem 2-re és hát szerintem magáért beszél.
[Szerkesztve] -
xXx(64bit)
csendes tag
Na azért ne túlozz! Egy 6800GT azért nem ezen a szinten van. Az 5000 fölött megy minimum. mellesleg én még kispályás vagyok ezzel az eredménnyel. Rover623 kicccsit jobbat ért el mint én.Bővebben: link
-
xXx(64bit)
csendes tag
Hát erre kiváncsi leszek. azért kösz mindent skacok. 2x278 azaz 556MHZ-en 2,5-4-4-6 on neked megy?? hát ezt kipróbálom..Hmm.. Benne vagyok azért a dolgokba gondolok itt az alaplapomra szal ismerem meg tudom hogy mit tud de azért rendes vagy hogy segítessz.
-
xXx(64bit)
csendes tag
Értem. Hát nagyon kösz. Annyit kérhetnék még hogyy leírod az időzítéseket amiket használsz 270-nél?! plz
De lécci ne csak azt a 4 szokásosat hanem mindet nemtom mennyi van kb 10. Nagyon kéne. Rengeteg fajtát próbáltam már de még nem sikerült összehozni. Nagyon hálás lennék.
(a biosba ott van mellettük zárójelben a konkrét neve pltras)..... azokat szeretném ha leírnád és mellé az értékeket léccci sokat segítene
)
-
xXx(64bit)
csendes tag
Köszi. Légyszives ird le a többit is ha lehet mert próbáltam már ilyen beállításokkal és ne ment jól.
-
xXx(64bit)
csendes tag
Sziasztok!
Egy óriási segítségre lenne szükségem.
Az aláírásomban látható 566-os A-DATA ramokat szeretném 560 körül használni, de nem sikerült még eddig frankón beállítani az időzítéseit, szóval nem valami stabil, a winfos beindul meg lefut az everest, de a 3dmarkXX már nem megy végig, se a játékok mert mindig kék halállal megnyakkan a memóriára hivatkozva.
A kérésem az lenne hogy akinek 566os a-data memója van az legyen szíves leírni ide nekem egy részletes időzítési listát, mindet ami van a bios-ba. Nagyon fontos lenne, mégis csak 40k-t ki kellett érte fizetni akkor meg má szeretném kihasználni
Segítségeteket előre is köszönöm.
Annyit én is tudok hogy 3-4-4-8 de a többi is kéne mert ez nem elég. -
xXx(64bit)
csendes tag
Sziasztok én is most készülök 566os a-data-t venni. Nem vagyok annyira benne ebbe a memória időzítésbe, Ne nézzetek stupidnak csak még nem állítgattam és nem igazán tudom mire jó, de gondolom ad hogy minél kisebb az időzítése annál gyorsabban reagál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiMedia lejátszók
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest