Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
"amikor naponta kétszer kell tölteni akkor az már nem lesz olyan vicces"
Lehetséges, hogy pont ugyanaz lesz, mint a mininél. Elég sokan eladták, mert végül túl kicsi lett nekik és az üzemidő sem volt elég jó az ő igényüknek. Mi meg itt maradtunk utód nélkül és ezért nyivákolunk, hogy miért nincs kisebb telefon. (Csak közben nem fikázom a nagyobb telefonokat.)"ha nagyobb sűrűségű akku kerül bele"
Erre írtam, hogy majd ez is kiforrja magát. Az első Air, az első Watch sem volt egy üzemidőbajnok. Lehet ezt is olyan akkuval tervezték, csak közben elkezdődött egy kereskedelmi háború, ami akár erre is hatással lehet.Engem tényleg csak az zavar egy kicsit (persze azért tudok aludni), hogy olyan gyűlölethullám van ezekkel a vélony modellekkel szemben, mintha nem lenne nagyobb akkus modell és kötelező lenne ilyeneket venni. Nekem (az én felhasználási szokásaimnak) elég ez az akku is. Érdeklődve várom, aztán majd eldöntöm, hogy veszek ilyet vagy sem.
-
scdlsc
senior tag
"Szerinte "15 % recskázik rá" Ez a fórumtárs elég érdekes (és szerintem gusztustalanul degradáló) megfogalmazása azokra akik foglalkoznak ezzel."
Elnézést kérek, ha bántónak találtad ezt a kifejezést. Nem állt szándékomban sértőnek lenni. Úgy értettem, hogy mi, akik napi szinten nézzük a telefonok és egyéb elektronikai cuccok adatait, funkcióit, az újdonságokat, nem mi vagyunk többségben. De nagyon nem."Aki meg nem foglalkoznak a PWM-mel (a maradék 85%)"
A kijelzőt és az USB-t csak mint példát hoztam fel olyan tulajdonságként, amit a vásárlók többsége nem néz egy új telefon vásárlásakor. Pont annyira érdekli őket, mint hogy az új telefonjában hányas UFS tároló van.Nem állt szándékomban senkit sem fikázni azért, mert érzékeny a szeme. Megértem, ha valakinek ilyen problémája van és fontos neki ez a tulajdonság, de mint te is írod a többségnek fogalma sincs erről a dologról. Ami nem jó, de tény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest