Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A többségnek egy telefon sok tulajdonságáról nincs fogalma. Ismerek olyat, aki esetleg a telefonja márkáját tudná megmondani, de a pontos típusát szerintem már nem. A többi jellemzőjéről pedig meg már biztos semmit nem tudna mondani.
Sokakat nem érdekelnek a technikai részletek. Működjön.
Ami érinti, az viszont foglalkoztatja azt is aki nem "kocka", hiszen szembejön vele a probléma.
Visszatérve a cikk témájához, ilyen a vékonyítás is.
Eleinte tuti sokan megveszik, mert " tök jó vékony" "nagyon jól néz ki"....
Aztán amikor naponta kétszer kell tölteni akkor az már nem lesz olyan vicces , mert bizony azt is észre fogja venni a legalapabb felhasználó is.
Ezért mondom azt, hogy ez a vékonyítás csak akkor lesz életképes, ha nagyobb sűrűségű akku kerül bele, és emiatt bele tudják préselni, azt a kapacitást ezekbe, amit most a "normál" készülékekbe pakolnak.
Azonban jelenleg csak a kínai gyártóknál látok erre esélyt.
A Samsung, és az Apple úgy néz ki a hagyományos akkutechnológiánál maradt, így elég harmatos kapacitást tudnak a csúcsvas mögé pakolni, amiknek pedig kellene az energia.
Én bzom benne, hogy ők is hamarosan elindulnak a z új akkuk fele, mert amit most tudnak ezen a téren, az bizony kevés lesz. -
csibe1
addikt
"vagy hogy miért csak USB 2.0-s a csatlakozó rajta."
A Huawei P30 Pro-on USB3 van ha jól tudom, pedig nem mai darab.
Aztán ez valahogy, valamiért nem lett szempont egy jó darabig.
Spórolt is rajta mindegyik gyártó, nem tudom, hogy miért is? Olcsóbb volt? Lehet.
Az androidos boxok jó részén nincs gigabites LAN csatlakozó, meg 2GB RAM/8-16GB tárhely az alap konfig. Tuti olcsóbb, és valamelyik típusból nincs is más konfig. -
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest