Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
Cannabis7 #26 üzenetére
"A vásárlók (szerintem) maximum 15%-a az"
Ezt írtam. Ha te nem recskázol a technikai adatokra, akkor a maradék 85%-ba tartozol. A kijelzőtől való fejfájásról én nem írtam semmit, ezért én ezt nem veszem figyelembe. Mivel odaírtam a 15%-hoz, hogy szerintem, így a számaim sem rosszak. 15%+85%=100%
Nekem is 13 minim van. Szeretnék új minit. Nem lesz új mini. -
Ricardo
titán
válasz
Cannabis7 #26 üzenetére
Félreérted. Nem vagy ufó.
Szerinte "15 % recskázik rá" Ez a fórumtárs elég érdekes (és szerintem gusztustalanul degradáló) megfogalmazása azokra akik foglalkoznak ezzel.
.
A másik 85% nem foglalkozik ezzel.Aki foglakozinak vele, azok jó része azért teszi mert érzékeny rá.
Aki meg nem foglalkoznak a PWM-mel (a maradék 85%) A másik csoport. Ez két részből áll.
Vannak azok akiket t nem érdekel, mert nem okoz nekik problémát.Ezek közé tartozol te is, de ebben a 85%-ban vannak azok is akik azért nem foglalkozank ezzel, mert nem is tudják hogy van ilyen. Köztük viszont van olyan aki érzékeny rá, ezért szenved ettől, de fogalma sincs arról, mitől fáj időnként a szeme, vagy a feje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged