Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...! -
Sárpac
nagyúr
''Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???''
Nos ezekben a procikban 2MB cache van ezért jóval több tranyó is amihez több kraft is kell! -
Boxer001
veterán
Meglehet sajnos...lehet, hogy még kint...
Most én sem tudom, hogy mi lesz, tesztelve lesz, aztán eldöntöm...mert hosszabb távra kéne egy jó procc, nem ártana a tunning potenciál...
lehet hogy a64 lesz inkább a dologból..., pedig úgy lennék inteles, de valszeg nekem sem fog jól muzsikálni...
(mi van akkor, ha pl a ramjaidat nem szereti a lap, vagy mittomén...ki tudja...)
de most látom, azokat a ramokat csak szeretni lehet!
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Nem hiszem, hogy Neked kéne magyaráznom, hogy a tuningpotencial procinként más és más. Nincs olyan, hogy ha az igen, akkor ez miért nem. Mert. Ilyet fogtál ki.
Az, hogy újabb proci, egyáltalán nem jelenti azt, hogy jobban tuningolható. Sőt. Ismerjük ugye az Intel terveit a tuninggal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest