Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest