Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- iPhone topik
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Lenovo Legion 5 pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest