- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Azért ez érdekes link!!
Bővebben: link
Itt egy 630 ast húztak rendesen. Akkor ugylátszik hogy ezek mégsem annyira húzhatatlanok.!!
[Szerkesztve] -
Kiss67
senior tag
Ja , és 955 chipkészlet kell hozzá.
-
Kiss67
senior tag
válasz
Hunterevil #87 üzenetére
Sztem nagyon drága , és nagyon sokat fogyaszt.
-
Kiss67
senior tag
Jól megfigyelhető a szünetmentes tápomon hogy visszaveszi a teljesítményfelvételt a proci amikor nem dolgozik. Amikor elkezdem futtatni a 2 prime-ot akkor nem egyből fogyaszt mint az állat hanem kicsit később kezd tőbb kakaót felvenni.
Nekem ez tetszik. -
Kiss67
senior tag
Szia . Csak hogy ne legyen egyszerü az élet : Én azt hiszem hogy megtartom az intel 64 bitest. Nem a 64 bit miatt mert most még nincs magyar xp 64 bites, hanem a 2M cache , meg a másik 2 plusz opció miatt. Legalábbis most még lefuttatok pár tesztet aztán döntök pontosan.
-
Kiss67
senior tag
Hát még nem raktam vissza a régit és nem is tudom hogy mit csináljak. Most visszavettem a proci feszültségét alapra , így kap most 1.22 voltot. És bekapcsoltam a bios ba a automatikus húzást amikor dolgozik. Így most simán megy 3.6 on és sztem gyorsabb mint a régi. Hogy most a 64 bit vagy a 2M miatt azt nem tudom. De az biztos hogy a win is gyorsabban fut és még nem is a 64 bites van fönn.Nem tudom mit tegyek.!!!!
-
Kiss67
senior tag
Mindjárt visszarakom a régit és megnézem mi a helyzet.
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Valaki világosítson már fel mert értetlenül állok a dolog előtt.
Szóval.
Van egy 3.0 E0 steppinges 775 ös aminek az alapfeszültsége 1.2875 volt.
A bios ban defaultra téve , a cpuiz szerint 1.22 volt.
Igy , ekkora feszkón simán megy 3.7GHz- en. De még 1.2 volton is megy ennyit.
Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???
Valaki mondjon már valami véleményt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest