- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz d1abLo #24622 üzenetére
Én nagyon szeretem a gamer füleseim de Diablonak igaza van .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz d1abLo #24576 üzenetére
Ezért nem is ajánlottam őket hanem a legújabbat .
Abból a felsorolásból az 3 nak van szerintem jó ára de te tudod .
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
haiiro_o
tag
-
MODERÁTOR
válasz d1abLo #20622 üzenetére
Az nekem mar eleg. Ne recsegjen mint a szokol radio, jo mikrofon es kenyelmes fejpant vmint fulparnak. A mixamp dolog az mit tesz hozza, h ilyen kurva draga? Bar most amazon.de-n egesz barati arban van.
Update: astro a40 kiesett, nem lehet eleg magasra huzni azt a bena fejpantjat :/ pedig nem tunt rossznak
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
T1k3
tag
válasz d1abLo #19849 üzenetére
Fejhallgató vs. hangfal nem lenne túl korrekt összehasonlítás.
Pont ezt nehezményeztem én is, hogy az összes virtuális 7.1 katasztrófa szerintem - amit mostanában próbáltam: G633, Cloud II. Mondom ezt egy CM Storm Sirus után.[ Szerkesztve ]
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
cntschibo
csendes tag
válasz d1abLo #19498 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Tudom, hogy felső árhatárnak 25000Ft-ot jelöltem meg, de most látom, hogy pl egy Logitech g633-at a MM-ban 38000Ft-ért be lehet szerezni. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri-e ezt a felárat és ez megfelelő lenne-e külső hangkártya nélkül is?
A válaszod után azon gondolkodom, hogy Cloud+hangkártya, vagy ha megéri ezt a pénzt akkor esetleg g633 és később hangkártya. -
F.B.I.
veterán
válasz d1abLo #19353 üzenetére
Én többről is tudok írni de mivel csak konzolon használom őket, ezért nem tudok nyilatkozni, hogy PC-én, hogyan teljesít xy hangkártyával, sőt az is előfordulhat, hogy gyengébb lesz egy alaplapi kimeneten, mint magán a kontroller jack kimenetén... zene meg csak Spotify és abból sem a prémium, erről megint nem tudok nyilatkozni sajnos.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kisbancsa
senior tag
válasz d1abLo #19327 üzenetére
Kíváncsi leszek rá, hogy tényleg hogy állnak hozzá a gyártók. Szerintem ez is befolyásolja a vásárlást, hogy a gariztatas mennyire megbízható. Ma hozzák a cumot.
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
vendingo
veterán
-
-
vendingo
veterán
válasz d1abLo #19261 üzenetére
Köszi a választ.
Nagyobb forradalmi áttörést reméltem a topicba látogatás előtt. Ezek szerint csak sima szoftveres machinálás egy sztereo fülessel.
Jelenleg évek óta kivan szerelve a hangkártyám, mert HD hangokat használok, de lehet visszateszem, aztán teszek egy próbát a saját egyszerű numark fejhallgatómmal. Ha bejön a dolog, akkor veszek valami komolyabbat, ha nem, akkor szenvedjen a család, és használom tovább a házimozit.
Ezek a real 7.1 cuccok se jók annyira, ez is csak "parasztvakítás"?
A hyperx cloud is csak egy sima sztereo cucc mikrofonnal?
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
sting2
addikt
válasz d1abLo #19077 üzenetére
"Lenyugodtam"
3 méteres távolságból játszom, dobom a zsinóros ötletet, anno is pont az zavart.Egy dolog bánt, hogy most nem tudom összemérni az Astro A50 - 3. Gen. változatot a G933-al...
(mert most 57K lenne BF keretén belül)Atomgeszi
Ennyiért nem hiszem hogy kapsz jobbat.
Bátran csapj le rá.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
CanibelZ
aktív tag
válasz d1abLo #19012 üzenetére
Köszi, akkor először megveszem a kártyát, a fejhallgató majd kicsit később lesz.
A riser sajnos a ház mérete miatt sajnos nem megoldható. Mekkora hőmérsékletig bírják ezek ki hosszú távon? A VGA max 70 fokos szokott lenni, de még két ventillátort szerelek be a házba, az még valamit segít rajta. -
Slyer
senior tag
válasz d1abLo #18949 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Nincsen külső hangkártyám, akkor jobb választás a Cloud 2? Egyébként van hangzásban különbség? Jobb az 1?
A 2-nél az üsb megy bele a gépbe, és abba a füles jackje igaz?
Nem zavaró hogy szőtt a kábele? Ha hozzáér a ruhához nem lehet belehallani a surlódás zaját? A krakennél nagyon zavart
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz d1abLo #18832 üzenetére
Én ezt most nem értem
A zalmannak 3 jack dugója volt az 5.1-hez.
A speedlinknek 3 az 5.1-hez +1 a mikrofonhoz plusz egy usb táp.Hypex cloud-nál ilyet nem találtam. Sőt a gyári leírásban csak a Cloud 2-nél szerepel hogy virtuális 7.1 de ez is USB-vel csatlakozik PC-hez!
Ha 20k ból nem jön egy általam kért füles akkor felmegyek 30k-ig is csak a nejem ne tudja meg!
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz d1abLo #18811 üzenetére
Persze, én elhiszem hogy jó márka.
Csak tényleg csak azt ajánljátok.Én pl teljesen elégedett vagyok a logival, újabb soft-ba dts 7.1 emu is bekerült, és jobb mint a virtuális dolby megoldás volt az előző sw-ben.
Igaz én még mindig alaplapi hangkártyán vagyok.De lassan jön az új konfig, vagyis alaplap proci ram csere. (2011, ddr4, i7)
-
Lottheus
tag
válasz d1abLo #18799 üzenetére
Köszi, végül én is inkább így döntöttem bár maradok a dgx-nél az a PCI-E -es az passzol az alaplapomba ott van hely és júzer videókban nézegettem, tényleg csak bepattintja a hangkártyát oszt cső még tápkábelt se pattint rá, az lehetséges? (vagy én néztem be valamit?)
A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18772 üzenetére
Szia ,
Már megrendeltem a terepszínű "ocsmányságot . Gaming Audio Series™ HS1A Gaming Headset . A "fantasztikus" radar egy cseppet sem érdekel , de a frissebb szoftvere miatt ( talán ) jobb választás .
Köszönöm a segítséget ...
Fejes is tervbe van , de addig elboldogulok a régi Gaming Audio Serie HS1A őskövülettel .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18755 üzenetére
Szia ,
Igen , így van . Én siklottam el felette ....
De egy jóféle sztereó fejes ettől még nem ad "térhatású" hangot . Vagy igen ? Ha láma kérdés lenne , azt nézd el nekem ... abszolút amatőr vagyok .
Kellemes napot !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18748 üzenetére
Szia ,
Van értelme egy külső hangkártyának ? Akár egy ASUS Xonar U7 személyében .... (?)
Köszönöm az eddigi segítséget !
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18744 üzenetére
Ismételten köszönöm a választ !
Túlnyomórészt játékra kell a füles , mert filmezéshez külső hangkeltőket használok . A zenére meg ott a kamion 6 hangszórója ... nagyon bitang . :-)
Szóval ... egyszer az életben szeretnék magamnak egy 7.1 es csodát , de valami értékelhető hangzásvilággal , megfizethető áron . A megfizethető ár max 70.000 ft .
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18740 üzenetére
Szia !
Még nem rendeltem semmit .
Általában keveset vagyok otthon . A legtöbbet a laptopot használom , mert sokat vagyok úton . Kamionozok .
Mindenképpen egy minőségi darabot szeretnék venni , nem egy "ez is jó lesz" darabot . Nem vagyok hozzáértő , és nem ismerem az összes fülest , ami mostanság a piacon fellelhető . Egy jó fejesért nem sajnálnám a pénzt , de egy méltánytalanul drága darabra nem szívesen pazarolnám a pénzem .És a Logitech 7.1 fejeséről mi a véleményed ?
-
Pocak95
újonc
válasz d1abLo #18638 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Nagyon sok szempont mutat arra, hogy a HyperX Cloud 1 lenne a legjobb választás számomra és bármilyen más márkát vizsgálgattam valahogyan mindig vissza kanyarodtam rá, viszont van egy dolog amitől nagyon tartok!
Mégpedig a kényelem.
Nem tudom, hogy egy kerek fejformával rendelkező embernek mennyire kényelmes hosszú távon?
Ez az egy dolog nagyon fontos lenne számomra, mert ugyebár ezt a fejhallgatót sehol nem próbálhatom fel, viszont ha megveszem nem napi fél órát szeretném használni.
Az igazat megvallva ezzel az egy dologgal nagyon eltántorítottak.
Minden másban abszolút meggyőzött ár/érték arányban! -
Nalninh
csendes tag
válasz d1abLo #18582 üzenetére
Érdekelne hogy miért is jobb a Creative hangkártya ? Aztán nézd úgy gondoltam hogy real 7.1 et szeretnék igy valóban csak a Tiamat létezik. A Roccatnak van ugye 5.1 de sokan nem ajánlották igy az kiesik. Virtuális füles. Nos nem tudom. Miért ne ? A Razer ManOwar volt amit néztem. Az a baj hogy nincs hasonlitási alapom mert csak egy Tiamat 2.2 volt szerencsém kipróbálni eddig. Régen volt Creative Fataliti fejesem pl jó pár éve. A mai napig megvan nem volt gond vele sosem. Persze már kicsit eljárt felette az idő.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz d1abLo #18571 üzenetére
Neked volt valaha egy Razer headseted? Csak mert friss Win után általában minden dolgot újra kell telepíteni.
És nincs telepítve semmilyen verzió,ezért is akarom a legfrissebbet felrakni,mert amúgy is CSAK az elérhető a Razer weboldalán. (2011 óta)™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
jano_77
nagyúr
válasz d1abLo #18005 üzenetére
Játékra mi az ajánlott a zárt vagy nyitott füles?
Azért kérdezem mert az ipon oldalán a füles kapcsán tett kommentárok között irta vki, hogy mivel a hypex cloud zárt játék esetén jobb lehet a sennheiser sennheiser nyitott kialakitása?!
Hangzásban van olyan jó ez a cloud mint a sennheiser? Utóbbi van - igaz nem gamer - tudom, hogy nagyon jól és szépen szól."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
F.B.I.
veterán
-
tag
válasz d1abLo #17851 üzenetére
Az biztos,hogy túl vannak árazva a real térhatású fejhallgatók és hangminőség sem a legtökéletesebb,de van az a hardcore gamer réteg,aki szerintem ki tudja használni a jobb "teret", nekik megérheti ilyet venni,mert esetleg tudnak előnyt szerezni a térhatás miatt.
Ezért is inkább réteg cuccok ezek. Pl. a Tiamat 7.1 sztereo jelnél igencsak elvérzik....ergo zenéhez nagyon gyenge szerintem.Aki vegyes használatra venné (film,zene,játék) azok szerintem ár/érték arányban tényleg jobban járnak egy sztereo headset-el + esetleg egy minőségi DAC-al!
Itt inkább azt kell eldönteni,hogy mi a fontosabb a térhatás vagy a "minőségibb" hangzás.Hozzáteszem nem high-end cuccokról beszélek és ez csak az én véleményem + nem vagyok egy nagy audiofil sem..
(Több)Százezres füleseket nem volt még alkalmam kipróbálni sajnos.... Ott már lehet más a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz d1abLo #17846 üzenetére
Én azt mondtam,hogy közel azonos hang és anyagminőségű fejhallgatókon teszteltem virtual vs real hangzást.
Nem high end egyik sem és csak egy virtual vs real teszt volt ahol nekem térhatás sokkal jobban kijött a "sokpontegyes" headseteknél...Van közöttük régebbi is,aminek már jóval csökkent az ára,de anno még 10-15k val drágább volt. Szóval nem kezdenék bele az ár vitába,mert nem erről szól,de nem is egészen néztél utána azért Recon 3d omega 75k pl... [link] Cloud+ xonar u7 is 50 fele van inkább
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz d1abLo #17840 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz...
Nemrég volt szerencsém kipróbálni 4db "magasabb" kategóriás fejhallgatót (2real vs 2virtual)
3 játékban teszteltem őket és a valódi 5.1/7.1-nél csukott szemmel tudtam mindig merről jön a hang, ami a virtual-nal nem volt mindig egyértelmű.
Abban igazad van,hogy tisztább a hang a sztereó virtual-nal,de messze nincs akkora térhatás....
Egyébként ha valakit érdekel,akkor a Tiamat 7.1(real), Cm sirus 5.1(real) és Cloud I Xonar U7-el valamint Creative Omega Recon3d-t teszteltem...[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz d1abLo #17838 üzenetére
Az most mar nem is kerdes, hogy CLoud lesz. Csak mivel a prismre szant osszegbol kijon meg a Cloud II is ezert irtam, hogy inkab azt valasztanam - hangzas ugyan az csak valamivel talan kenyelmesebb ill. el lehet bohockodni a kamu 7.1-el 1-2 jatekban. Bar azt gondolom csak a sajat kis hangkartyajan tamogatja amit meg nagyon ugy sem fogok hasznalni.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Dtomka
veterán
válasz d1abLo #17554 üzenetére
Értem és köszönöm szépen a választ!
Az alaplapot majd idővel cserélem Asus-ra. De várom a köv generációt, ha az nem lesz olyan mint várjuk akkor lehet a skylake vonalon maradok. Korábban ASUS MAXIMUS VIII HERO -t szerettem volna, csak az ár és 1-2 hiba miatt meggondoltam magam. Abban lévő integrált hangkártya is gyenge?[ Szerkesztve ]
-
roomdog
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest