-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,aki ps4 -et használ, segítsen már hogy a cloud 2 vagy a cloud alpha s usb kártyája az működik a virt. 7.1 el vagy csak stereo?Mert neten láttam olyan vidiket hogy frissiteni kell a fw-t és esetleg úgy megy ,bár v.ki ott is azt írta hogy neki nem működik.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,ps4 prohoz keresek vezetėknėlküli fejest,ės megláttam ezt a hyperx cloud flight-ot ,ezzel van esetleg v.kinek tapasztalata?A sony goldot nėztem eddig, de azėrt ennek mėrföldekkel nagyobb a kėszenlėti ideje.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,tud abban v.ki segiteni hogy a Siberia 100 -as mikrofonja kihuzható vagy csak annyi a mikrofon ami ki áll a füles részből?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz BoneDragon #12032 üzenetére
Én rendeltem külföldről kb harmad áron az itthoni árhoz képest.Teljesen jó,simán jobban szól mint eddig bármelyik fejesem ami volt.Azt hogy eredeti e nem tudom de semmi nem utal arra hogy nem,sem anyagminőség,sem hangzásbeli különbség nincs ahhoz képest amit itthon kapni.Mert a családban van egy itthoni vétel azzal hasonlitottuk össze.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy az ebayen található olcsó steelseries syberia v2 fejhallgatók nagy valószinőséggel hamisitványok ugye?Mert kb fele annyiba kerülnek mint itt nálunk.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Tud v,ki tanácsot adni hogy a két fejhallgató közül , easy touch 151v. zalman theatre 5.1 közül melyikkel járok jobban?
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest