- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
válasz
jozsi252 #3169 üzenetére
Visszaküldtem... CoD-ban próbáltam de nem igazán vettem észre nagy különbséget ( lépések terén ) mint ami előtte volt, kivétel a durva basszust mindenhol. Valószínűleg ez az alaplapi hangkari hibája. Valami normálissal biztos jó lenne, de arra nem volt pénzem...
Összességében jó volt, sőt.. nagyon kényelmes, párnázott és könnyű. És ami zenét hallgattam vele az nagyon tiszta volt ( legalábbis nekem ) és nagyon durva basszus van benne, jobb volt mint a 2.1 hangfalamDe mivel játékhoz kellene és nem tapasztaltam különösebb változást meg drága is volt, ezért visszaküldtem. Lehet újra megvenném persze csak normális hangkarival mert amúgy bejött.
Erről a Tritton-ról én nem tudok nyilatkozni de már néztem párszor és biztos jó lehet ( és ha még van pénzed és nincs hangkarid akkor veszel egy Asus Xonar DG-t )
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- HP szerverek áron alul
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest