- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
subaruwrc #3710 üzenetére
Azzal sajnos nem sokra mennél, mert nem véletlenül nincsen rajta GPU-Z, ugyanis frankón 750MHz-et mutat, bármit is állítok be az overdriveban...
Ennek pedig egyszerűen annyi az oka, hogy működik a Powerplay, s winben 2D-be visszaveszi az órajelet, bármit is csinálok. Szóval szeretnélek megkérni, hogy így tedd fel
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
subaruwrc #3688 üzenetére
Nálam tuti nem, foggalmam sincs, ne hogy félreérts, az sem baj ha a jövőhéten kerül föl, csak azt hittem véletlenül át ugrottál rajta. Egyébként az lehet, hogy nagyon régen volt már frissítve a lista, és ezért volt olyan érzésem, hogy elfelejtetted.úgy értem iszonyat sokat Update-teltél.
-
Zsubi
őstag
válasz
subaruwrc #3580 üzenetére
Ha minden jól össze jön akkor egy kicsit megszorongatlak az E8500-al meg egy HD4870-el
Azért annyira nem, a QX-el nem tudok sajnos versenybe szállni de azért remélem a 9k-t sikerül átlépni
Csak haver lelkemre kötötte a kártyáját hogy vigyázzak rá, de azért kapni fog egy kis Vmod-ot
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #3023 üzenetére
huhu nemtom miről maradtam le de thx
Szabi790612: ebben annyi volt a csapat eredmény, hogy elkértem jugeen-tól a másik X2-t, de valóban igazad van, lehet minket másként tekinteni, ettől függetlenül az eredmény az eredmény, akármilyen listára kerüljön, csak egy helyi fóruméra vagy világranglistára (hwbot, ripping)
Fiuk-lanyok, mindenkinek köszi
de az igazi Vantage őrület jövőre lesz
-
Brumi˘
addikt
válasz
subaruwrc #2761 üzenetére
MSI karik alapon nem annyira tuningosak. Enyém se ment mod nélkül 655 főle...
Kapott egy kis hűvös szellőt az ultra. És egész jót alakított.
9157 pötty.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest