- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
zolynet #1181 üzenetére
a 4G-hez kell 1.372v ha jól emlékszem, a 4.2G-hez nem volt még időm belőni a primestabil legkisebb feszt, így még a rövid ideig tartó kis dózist szoktam adni 1.5v-ot, de vízzel van hűtve a cucc.. (3200-on használom 1.1v.on
)
adj a GMC-nek meg az FSB-nek +feszt, akkor valszeg fog bootolni magasabb frekin is szvsz, ja és legfrisebb bios ajánlott.. -
KrAt
veterán
válasz
zolynet #1155 üzenetére
Érdekes, én 6000 pontot vmod nélkül lazán összeszedtem, míg egy 3850 az 11-12000körül.. Azaz 2x annyit.. Itt most a 3850ek mennek 4000 felett, akkor nekem 2000 felett kéne mennie.. Áááh..
Még a lefutás után a képembe is vágja, h a hardverhez képset kevés pontot kaptam
hát sz.pjonle..
-
helkis
veterán
válasz
zolynet #1133 üzenetére
ja, 17h-tól szenvedek mire ezt kihoztam, lassan egy vistareinstall is befigyelhet..
TomBoy1986 - nehéz 4 mag ellen 2vel kűzdeni, de még vannak tartalékaim..
(hétvégére hidegfront várható!
)
Brumi˘ - szeretném mindenki nevében megkösszönni a gyors és rugalmas önkéntes munkádat, önéletrajzba bedobhatod majd!
-
hossszú
őstag
válasz
zolynet #1123 üzenetére
Biztato az alaporajeles eredmeny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest