- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #10147 üzenetére
Kitudja mitől de ott szarik be a driver... egyértelműen driver hiba ha más lenne akkor megfagyna vagy dobna egy kék halált! De ahogy írtad is driverhibával kilép felbontást viszaveszi haj-haj...
Jön a 6990-es mester 450w-os TDP-vel majd azzal aprítol... kb 180k szerintem
Még ha 99%-al gyorsabb az 580-nál akkor se kéne
Mellesleg 30-35%-ot adok neki +ba... ezt le is zabálja áramba, és gondolom melegedni fog mint disznó -
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #10143 üzenetére
Ha a képernyőillesztő omlik össze akkor van még kérdés?
Nézd meg másik driverrel! Vagy futtasd le azzal amivel ffodi tette neki tuning alat sem fosta össze magát sem a kari sem az illesztő... de mondjuk neki a proci sem, de akkor is biztos vagyok benne hogy a catalyst lessz a hibás
-
joshua7
veterán
válasz
MPowerPH #10012 üzenetére
Az 570 is hasonló árban van már, sőt, ha szerencséd van, új, 2 év garosat megkapsz még annál is egy tízessel olcsóbban (nem, nem tudok többet, mielőtt valaki privátot írna, az enyém alkalmi vétel volt és már tovább is adtam...).
Viszont gombcomp tuningos eredményénél valami nem stimmel, a többihez képest jóval alacsonyabb a gpuscore.
-
joshua7
veterán
válasz
MPowerPH #9575 üzenetére
A melóból nem férek hozzá az oldalhoz (frissítés is csak estefelé lesz), de ahogy rémlik, ffodi gpuscore-ja jóval combosabb volt. Viszont ott azért a gpu órajele is jóval nagyobb volt. Passz. Tesztelgesd és nézd, hogyan skálázódik nálad.
Egyébként jó dolog, hogy AMD-t vettél, talán kicsit ellensúlyozod majd a zöld hegemóniát.subaruwrc: az 1. kategóriába? Hajrá!
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #9578 üzenetére
hát nemtudom, azért neki van + 110mhz gpu és 130mhz ram órajel, ami gt1-ben meg is látszik. viszont a gt2 ből kiindulva ami 6x fps mindkettőtöknél, kb ennyit tud a kari ...
nem tudom mi lehet a bottleneck, nem valószínű h a cpu
joshua7
lesz itt zöld ellensúlyozás
red army coming -
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #9301 üzenetére
Javítanom kell magamat nem levegővel hűti, hanem egy nívós léghűtőhöz hasonló teljesítményű corsair művízzel... Szép dolog hogy kitalálta corsair azt a hűtést, csak az a 2dl víz ami keringhet benne, nemhiszem hogy nem melegedik át teszt alatt kb 2 perc alatt... a víz nem itt kezdődik el
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #9139 üzenetére
1.4v-on 21*215 ön 4515mhz-en is lement a vantage, csak érdemi gyorsulást nemhozott... egyenlőre 990/1980/1200-nál járok a gtx-el... 1ghz-t nem bírja a gpu, bár kicsit több fesz lehet megoldja a problémát... Cpu-val el szeretném érni a 4.6ghz-t vantage stabilan
Elég jólsikerült kis 920-as szeretem!
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #9110 üzenetére
Ehhh...
ma csak a vga biosflesselése baszódott el, így kb 3 órát vett igénybe míg helyreraktuk Laraxiorral ezt a büdös téglát
Most kb 3órája valami taknyot felrántott a szivannyúm, és arra lettem figyelmes hogy erőlködik mint az állat, és +10 fokott melegedtek ugy 5 sec alatt a magok
Nah akkor gép leállít, víz szétszed...CPU blokk kimos, szivattyú kimos
Összekötöget, lelégtelenít
Egész fasza esti programom volt
Úgyhogy mára a legkiseb gondom a felmelegedés
Mondjuk azt azért tegyük hozzá hogy a 4890 cfx-et már bucirapofoztam
-
Ketrin84
csendes tag
válasz
MPowerPH #6330 üzenetére
A gta Iv alatt fagyott, a crysis néha meg-meg áll, de az a legrosszabb, hogy néha egyszerűen csak újra indul a gép játék közben és akkor is ha egyszerűen csak netezek.
Kiírja, hogy no signal és kikapcsol. Aztán visszajön és egy ideig megint megy.
Forceware 196.21 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest