- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silencer83
üzenetére
Hát tényleg, te új vagy it...
Szóval ez egy valós kocsihoz lesz majd... Csináltam még régebben egy BMW M5 E60-at, csak sok helyen nem lettem elégedett, így később gondoltam, szabadidőmben csinálgatom majd a remake-jét. Ám ezúttal nem normál utcai változatot akarok, hanem tuningoltat. Na a tuning viszont saját kitaláció lesz... Meg majd dobok rá céges logókat is, esetleg ha nagyon sok időm, energiám, kedvem és referenciaképem lesz, akkor talán még motort is kap
Néhol azomban igyekszem majd valódi márkák tuningalkatrészeit felhasználni. Szóval majd lesz egy egyedi Sparco-s/Edelbrock-os/NOS-os/egyébmásmárkás tuning BMW M% E60 lesz... Majd valamikor
Mert emellett csinálnunk kellene a programunkat (amit most minden csapattagom hanyagol egy ideje... úgy látszik, nekem kell összecsődíteni megint egy meetinget). A progi egy 3D-s motorral ellátott shot em up lesz... Noha a játék közben felülnézetes lesz, de a pályák végén illetve spec. esetekben forogni fog a kamera, illetve pályák közt a hangárokban (több is lesz, mind egyedi) lehet, hogy maga a megjelenítés is Engine-es lesz... Szóval 2 játszható faj, jó történet, sok ellenfél, sok pálya (több száz. sőt, egyenlőre olyan 4-600-at tervezünk), vásárlási lehetőség, sok upgrade, fegyver...stb... Szóval jó lesz, csak csinálnánk már. Most ugyanis még a tervezési szakaszban vagyunk, vagyuk annyira józan gondolkodásuak (illetve van tapasztalatunk a szakdogánk miatt), hogy tudjuk, mindennek papíron kell előtte lennie, és csak utána lehet belekezdeni... Szóval minden saját fejlesztés lesz, a programozók a motort C-ben írják, meg minden mást is, én Maya-ban dolgozok, illetve lehet, hogy lesz segítségem is, főleg textúrázás terén. Van Concept artistunk, vele karöltve dolgozom ki a designt, illetve mindenkinek van persze beleszólása... Eddig 3 központi, 1 kicsit mellékes és vagy 2-3 esetleges tagja van a ''cégnek''
. Így van 1 programozó, egy Concept Artist és én a központban, egy programozó, akivel régen beszéltem, de elvileg ő csinálná a motort, illetve egy srác, aki történetet ígért, egy hangtechnikus, aki nagyon nem biztos, hogy tud segíteni, illetve még textúrázó, és egy modellező., ők szintén nem biztosak... 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Witcher topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ez egy valós kocsihoz lesz majd... Csináltam még régebben egy BMW M5 E60-at, csak sok helyen nem lettem elégedett, így később gondoltam, szabadidőmben csinálgatom majd a remake-jét. Ám ezúttal nem normál utcai változatot akarok, hanem tuningoltat. Na a tuning viszont saját kitaláció lesz... Meg majd dobok rá céges logókat is, esetleg ha nagyon sok időm, energiám, kedvem és referenciaképem lesz, akkor talán még motort is kap