- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
Ezt próbáltam, de nem mindig működött, egyfelől szinte minden indulásnál választani kellett, hogy adept..., vagy mikor nem, akkor alkotás előtt vettem észre, hogy mégsem metrikus. De azt egyébként nem tudom miért felejthette el olykor, mert minden más megfelelően lett betöltve, pont, ahogy a scene-ben el lett mentve... :-o
Most puszta kalandvágyból kicsit öszvér megoldáshoz folyamodtam; még működik a MAX, nem omlott össze :-D, olyan beállításokkal indul, ahogy nekem kell, hogy meddig, az már más kérdés :-)
A 3dsmax.ini-ben kerestem a Unit-t és a type-nál addig írogattam, míg a megfelelő nem lett betöltés/reset után :-) (1: feet, 2: miles, 3: mm, 4: cm ... stb. ).Igaz egy viszonylag régi max-szel próbálkozom (2010), de egyelőre ebben is találok elég kihívást :-)
Lesznek majd nagyon bagatell kérdéseim a modellezés kapcsán, titkon bízom benne, hogy majd kapok azért rá választ.
Mindenesetre köszi azért!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest