- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz50
csendes tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Akár én is lehettem volna az a droid, ahogy te fogalmazol, aki azt az animációt készítette, ezért válaszolok most neked helyette is. "...átadott nekem...dummy-n vannak a keyframek... a játék nem tud dummy-t kezelni..."
Ez a történet erősen sántít. Ha az elején közlöd, hogy milyen programba szeretnéd az animot, akkor az úgy lesz elkészítve, és megspóroltál volna magadnak is, és a kollégának is pár óra fölösleges melót és idegeskedést. Ehelyett te tipikusan az a tahó vagy, aki nulla szakmai tudással le droidozod azokat az embereket, akik megcsinálják helyetted azokat a munkafázisokat, amikhez te tök hülye vagy. Hidd el nekem, ha primitíven vázolod fel az igényeidet, és utána még primitívebben fikázod a végeredményt, nem lesz hosszú pályafutásod ebben a szakmában. Ha kicsit más stílusban fogalmaztál volna, szívesen segítenék, de így csak hálát adok a jó sorsnak, hogy nem veled dolgozom. Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest