- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lcp
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
ejj, még is csak működik ez a softmodding
Gondoltam én. Tegnap hazavittem az ATI 5870-eset de érzékelhető különbség nem volt maxban vele. Az a mocsok SPECviewperf meg kifehéredik és megadja magát amikor el kéne indulnia. A többi kártyával pedig megy, úgyhogy lehet a driver nem tetszik neki.A Softmoddingot meg nem tudtam megcsinálni sajna, de majd 2 hét múlva megpróbálom újra kölcsön kérni. Azt nem sikerült kiderítenem, hogy az 5870-eshez már megcsinálták-e a működő patchet!? a guru3d fórumán egész jól megvannak a dolgok, de úgy vettem ki, hogy még nem sikerült működő patchet csinálni neki.
Ha nem akkor meg egy olyat kérek el aminek már van működő patch-e
Jaj de jó, hogy sikerült neked, ez feldobott
A múltkor amikor próbáltad, akkor biztos nem volt jó a patch még...Még ezt a softmoddingot meg egy quadro-t(meg a hozzá tartozó max drivert) kellene kipróbálni és akkor biztos eredményt lehetne hirdetni

kár hogy az nvidia gtx 285-öst nem lehet softmoddolni

ja és jöhet a pontos leírás, hogy mit honnan töltsön le az ember....már nagyjából átlátom a dolgot, de biztos ami biztos magyarázd úgy mint csökkent képességűnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondoltam én. Tegnap hazavittem az ATI 5870-eset de érzékelhető különbség nem volt maxban vele. Az a mocsok SPECviewperf meg kifehéredik és megadja magát amikor el kéne indulnia. A többi kártyával pedig megy, úgyhogy lehet a driver nem tetszik neki.