Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz op9 #4960 üzenetére

Koszi szepen mindenkinek

op9: koszi eszreveteleket. Modellezesi hibakon jol lathato az abszolut koncepciotlansag :) nameg a hosszura nyult keszitesi ido.. Teljesen mas elkepzelessel kezdtem el modellezni, mint ami vegulis kikerekedett a vegere. Elejen meg max 3e face korulire szantam, es sok minden bennragadt meg azokbol az idokbol, nemistom miertnem nyultam bele kesobb. 4szoges dolog meg szintiszta letisztult gyokerseg a reszemrol :DDD
    node olyan ugye sosenemsincsen hogy befejeztunk vmit, szoval sikerult utoljara(? :) ) meg megeroszakolnom magam, ugyhogy osszepiszkaltam picit modellt itt-ott.
    kerekjarat/lapat javitva, modell 3/4szogesitve.
    [link]
    Kannatextura fronton is igazad van, csak sajna nincs mar hely UV templaten bepaszirozni egy extra variaciot, szoval az sajnos ugymarad

Bici: Diffuse egy kirenderelt AO mapbol lett tovabbheggesztve trillio fenykep es csillio ora tabletfelett izzadas segitsegevel. Kopasok festve vannak, de plo sar nagyresze fenykep.
    Vegleges psd olyan 200 reteg korul, meretre meg 180Mb asszem.

Lightmap nincs rajta, csak a felsoroltak. Bevilagitas 1db direct es 1db omni light, scanlineal renderelve

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák