- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Koszi szepen mindenkinek
op9: koszi eszreveteleket. Modellezesi hibakon jol lathato az abszolut koncepciotlansag
nameg a hosszura nyult keszitesi ido.. Teljesen mas elkepzelessel kezdtem el modellezni, mint ami vegulis kikerekedett a vegere. Elejen meg max 3e face korulire szantam, es sok minden bennragadt meg azokbol az idokbol, nemistom miertnem nyultam bele kesobb. 4szoges dolog meg szintiszta letisztult gyokerseg a reszemrol
node olyan ugye sosenemsincsen hogy befejeztunk vmit, szoval sikerult utoljara(?
) meg megeroszakolnom magam, ugyhogy osszepiszkaltam picit modellt itt-ott.
kerekjarat/lapat javitva, modell 3/4szogesitve.
[link]
Kannatextura fronton is igazad van, csak sajna nincs mar hely UV templaten bepaszirozni egy extra variaciot, szoval az sajnos ugymaradBici: Diffuse egy kirenderelt AO mapbol lett tovabbheggesztve trillio fenykep es csillio ora tabletfelett izzadas segitsegevel. Kopasok festve vannak, de plo sar nagyresze fenykep.
Vegleges psd olyan 200 reteg korul, meretre meg 180Mb asszem.Lightmap nincs rajta, csak a felsoroltak. Bevilagitas 1db direct es 1db omni light, scanlineal renderelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nameg a hosszura nyult keszitesi ido.. Teljesen mas elkepzelessel kezdtem el modellezni, mint ami vegulis kikerekedett a vegere. Elejen meg max 3e face korulire szantam, es sok minden bennragadt meg azokbol az idokbol, nemistom miertnem nyultam bele kesobb. 4szoges dolog meg szintiszta letisztult gyokerseg a reszemrol