- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Motorolának is a Bose hangol
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
koszi
naigen, ugye kereknel van legnagyobb kulonbseg lowpoly meg highpoly kozt, es viszonylag zart forma...de ja, nekem is tecccik
amugy azota meghalt a monitorom, de szerencsere van uj...jameg sikerult nyul alatt kiizzadnom egy hasznalhato AO mappot, meg elkezdtem textura froccsentest..ill majdnem leteptem falrol tapetat, annyira felbaszott bodypaint.
Nemtom, hasznalja vki? mer nekem eloszoris nem volt hajlando hivatalos pluginjevel kiexportalni semmitsem max 2009-bol, ill. ha obj-t mentettem ki, akkor vmiert keptelen volt atszenvedni bodripaintbe UV-t. Nagynehezen vegulis 7es maxbol sikerult ateroszakolnom, viszont viewport hasznalhatatlan modon "akadt" pedig csak 1db 2k-s textura volt modellen. Akadt= mozgatod nezetet, amig lenyomva tartod egergombot minden fasza, de ha felengeded, akkor viewport visszaugrik mozgatas elotti allapotra, majd gondolkozik 1-2 mp-et es vegulis odaugrik, ahova eredetileg mozgattad...hasznalhatatlan.
barkinek barmi otlet? Probaltam lebutitani mindenfele megjelenitest, de semmi reakcio...meg ugyanmar...nehogy egy 2k-s texturhaval ne lehessen dolgozni.
ja amugy R3.11-es verzio.[oWn]f4te: En honapokig hasznaltam anno egy voodoo 3000essel...mondjuk texturakat nem volt hajlando megjeleniteni viewportban
De asszem S3 Trio uberel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G2 6.Gen i3 as HP Notebook! Core i3 6100U / 8GB DDR4 / Intel HD / 128GB M.2 /JÓ AKKU!
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 5600G / 16GB DDR4 / Nvidia RTX 3050 8GB OC / 500GB SSD+HDD / 500W / RGB LED!!
- Asus ROG Flow Z13 2in1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De asszem S3 Trio uberel