- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
koszi
naigen, ugye kereknel van legnagyobb kulonbseg lowpoly meg highpoly kozt, es viszonylag zart forma...de ja, nekem is tecccik
amugy azota meghalt a monitorom, de szerencsere van uj...jameg sikerult nyul alatt kiizzadnom egy hasznalhato AO mappot, meg elkezdtem textura froccsentest..ill majdnem leteptem falrol tapetat, annyira felbaszott bodypaint.
Nemtom, hasznalja vki? mer nekem eloszoris nem volt hajlando hivatalos pluginjevel kiexportalni semmitsem max 2009-bol, ill. ha obj-t mentettem ki, akkor vmiert keptelen volt atszenvedni bodripaintbe UV-t. Nagynehezen vegulis 7es maxbol sikerult ateroszakolnom, viszont viewport hasznalhatatlan modon "akadt" pedig csak 1db 2k-s textura volt modellen. Akadt= mozgatod nezetet, amig lenyomva tartod egergombot minden fasza, de ha felengeded, akkor viewport visszaugrik mozgatas elotti allapotra, majd gondolkozik 1-2 mp-et es vegulis odaugrik, ahova eredetileg mozgattad...hasznalhatatlan.
barkinek barmi otlet? Probaltam lebutitani mindenfele megjelenitest, de semmi reakcio...meg ugyanmar...nehogy egy 2k-s texturhaval ne lehessen dolgozni.
ja amugy R3.11-es verzio.[oWn]f4te: En honapokig hasznaltam anno egy voodoo 3000essel...mondjuk texturakat nem volt hajlando megjeleniteni viewportban
De asszem S3 Trio uberel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De asszem S3 Trio uberel