- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bici: hát igen, nem tudtam, hogy mennyi fog látszani a modellből. Szakáll és páncél elég sokat el fog belőle takarni, így mindent ennek fényében kell mérlegelni. Az orrot azért javítsd ki

nem kevesebb poly kellene, hanem kevesebb helyen háromszög... ezeket próbáld felosztani quadokra, a ZB/mudbox is jobban csípi.Pörp: bizonyos dolgok másak, de alapvetően másra valóak, és más kategóriásak. A Max elsősorban látványtervezésben, játékfejlesztésben dívik, illetve játékok átvezető animációi készítése során, míg a Maya inkább a film és tv iparban remekel, és emellett használják még játékfejlesztésre és látványtervezésre. A 3D Studio MAX 2009 pedig fele annyiba kerül, mint a Maya 2008 Unlimited.
Magyar nyelvű könyv volt (néhol még kapni), "Maya 3D világa" a címe. Emellett csináltam anno 3 oktatóvideót magyarul (Alapok, poly modellezés és mappolás), ezek 2-3 órásak per rész, de sajna most jelenleg nem elérhető a world3d.hu-n, mivel nincs helyük hostolni. Vagy keresel valakit, akinek megvan, vagy vársz, amíg esetleg valaki felteszi netre. Én sajna már nem tehetem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xbox One S All Digital eladó!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest