Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
valami hasonlót akartam kifejteni én is, de a munkatapasztalat nélkül... mellesleg nem is tudtam, hogy csináltál ilyeneket...
én anno a szakdogám animációjánál, okés, full kezdő voltam, de nevetséges minőségben tudtam/lehetett 2-3 hónap alatt egyedül csinálni egy 6 perces zenés animot. pedig ott tényleg keyframe animok voltak csak, semmi organikus modell, csak űrhajók... persze az egész környezetem le volt padlózva tőle, de ez nem mérvadó, utólag látva nevetséges volt tényleg az egész... mostanra annyit tanultam a témáról (nem is beszélve arról, hogy ha csapatba lennék, mennyit tanulnék), hogy visszatekintve csak nevethetek... persze mókának jó volt, de ennyi... pofám leszakadt volna ezért pénzt kérni (de mivel saját szakdogáról volt szó, így nem is kellett
), jah, nem egyetemi szakdogáról van szó, hanem a multimédia-fejlesztői technikusimnak a záródogájáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Tekken 7 Playstation 4
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), jah, nem egyetemi szakdogáról van szó, hanem a multimédia-fejlesztői technikusimnak a záródogájáról.