Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdoboy
csendes tag
válasz
dregpeter
üzenetére
hali
6. éve próbálgatom és még úgy tűnik van mit tanulnom
há milyen vagy má
Látod, pont ezt mondom. Nyomod az ipart, amikor kedved van. Azért csinálod, mert ugye tetszik. Tehát ha már csinálod, akkor elszánt vagy, mert csináltál valamit. Ha mégse így van, akkor tényleg bocsi.
Komálom az embereknek ezt a fajtáját. Itt aztán van kitartás és puhatolózik, hogy mi a mákostésztát akar manuskolbász, jött közénk nyaggatni. Há mé nem megy oszt bújkál (mármint én) a max könyvei közé
Ne izgulj olykor éjjel 2-3 -ig is nyomtam, nem volt gond. Ahogy te is, nagyon sokszor abba is akartam hagyni, mert jöttek a max gondok, hogy ezt vagy azt hogy a frászba kell megcsinálni. Mutattak munkákat. Seggre is ültem rögtön tőle. Aztán némelyik manus felvilágosított, hogy a fincsi kis 2M-ás (elég is az néhány képhez) képet elkattintgatott Piri néni omladozó viskójának oldaláról, aztán rányomta kis boxházikójára, kicsit variált a kosz meg esső áztatta helyeken, beállította a lámpáit, aztán render és ettől áultam el annyira.
Vannak akik meg veszik a fáradságod, de van is iszonyat nagy tehetségük, hogy rajzolnak, festenek falakat és azokat szinte pont úgy néznek ki, mint az eredeti. Elismerésem nekik, hiszen többségük 10-20 éven át a papírral és ceruzával álmodott, ráadásul elvégzett valami sulit, amitől igencsak ráérez az ilyesmire.
Nyilván nálam is van olyan terület, ami nagyon tetszik, de állandóan utána tanulok. Ilyen a textúrázás is. Sokszor felhívták a figyelmemet, hogy így meg úgy. Amikor láttam, hogy komám kimegy az utcára, fotóz néhány képet, aztán rányomta a falra, amit már taglaltam, persze akkoriban fogalmam se volt az elkészítéséről, aztán rádöbbentem, miért ne. Azóta többségében állandóan kattintgatott géppel mászkálok helyeken és veszettül gyűjtögetek. Ha az embernek nincs egy digigépe, az se gond, mert ha itt van bárki, akkor sok free textúra van, tehát ott az anyag és ráhúzza, aztán ha jól néz ki, tudja mit kell majd valóban ráhúznia és ő is igyekeszik ezt lefotózni, ha a barátja vagy bárki megteszi neki.
ha van valami ezzel kapcsolatban szól nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest