Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdoboy

csendes tag

válasz dregpeter #4327 üzenetére

hali
    6. éve próbálgatom és még úgy tűnik van mit tanulnom
    há milyen vagy má
    Látod, pont ezt mondom. Nyomod az ipart, amikor kedved van. Azért csinálod, mert ugye tetszik. Tehát ha már csinálod, akkor elszánt vagy, mert csináltál valamit. Ha mégse így van, akkor tényleg bocsi.
    Komálom az embereknek ezt a fajtáját. Itt aztán van kitartás és puhatolózik, hogy mi a mákostésztát akar manuskolbász, jött közénk nyaggatni. Há mé nem megy oszt bújkál (mármint én) a max könyvei közé
    Ne izgulj olykor éjjel 2-3 -ig is nyomtam, nem volt gond. Ahogy te is, nagyon sokszor abba is akartam hagyni, mert jöttek a max gondok, hogy ezt vagy azt hogy a frászba kell megcsinálni. Mutattak munkákat. Seggre is ültem rögtön tőle. Aztán némelyik manus felvilágosított, hogy a fincsi kis 2M-ás (elég is az néhány képhez) képet elkattintgatott Piri néni omladozó viskójának oldaláról, aztán rányomta kis boxházikójára, kicsit variált a kosz meg esső áztatta helyeken, beállította a lámpáit, aztán render és ettől áultam el annyira.
    Vannak akik meg veszik a fáradságod, de van is iszonyat nagy tehetségük, hogy rajzolnak, festenek falakat és azokat szinte pont úgy néznek ki, mint az eredeti. Elismerésem nekik, hiszen többségük 10-20 éven át a papírral és ceruzával álmodott, ráadásul elvégzett valami sulit, amitől igencsak ráérez az ilyesmire.
    Nyilván nálam is van olyan terület, ami nagyon tetszik, de állandóan utána tanulok. Ilyen a textúrázás is. Sokszor felhívták a figyelmemet, hogy így meg úgy. Amikor láttam, hogy komám kimegy az utcára, fotóz néhány képet, aztán rányomta a falra, amit már taglaltam, persze akkoriban fogalmam se volt az elkészítéséről, aztán rádöbbentem, miért ne. Azóta többségében állandóan kattintgatott géppel mászkálok helyeken és veszettül gyűjtögetek. Ha az embernek nincs egy digigépe, az se gond, mert ha itt van bárki, akkor sok free textúra van, tehát ott az anyag és ráhúzza, aztán ha jól néz ki, tudja mit kell majd valóban ráhúznia és ő is igyekeszik ezt lefotózni, ha a barátja vagy bárki megteszi neki.
    ha van valami ezzel kapcsolatban szól nyugodtan

Új hozzászólás Aktív témák