Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdoboy

csendes tag

válasz dy_nmq #4319 üzenetére

hali
    igen pont ezt mondom, ahogy te is értelmezted
    tehát a manus kijön az árnyékból, bent nincs fény csak kevés, vagyis, ami a talajról visszaverődik, de a talaj alapban középszürkeféle, tehét egy lapa GI-től alig lenne világos, ha mégis, akkor nem lesz kontraszt, rontja a kontrasztját
    a vraysun sajnos ki lett próbálva, olyami, mint egy kontrasztalan fény, ami szögben meg mindenben nagyon szép lenne, de ehhez most nem igazán
    Azt hiszem az lenne a legjobb, hogyha nem használnék GI-t, nagy ívben elkerülném, és a fényekkel addig szórakoznék, amíg bent és kint ugyanolyan lenne
    ha egy vraylight fény sárgás lenne és árnyékot vetne, aztán egy külső nem árnyékot adó fény kékesen világítana, akkor valószínűleg el is érném, amit szeretnék
    ha meg nem akkor már felkelt a nap és már majdnem szép napos a fény
    köszi az infot, majd kialakul valahogy
    olykor titokban olyat kerestem volna, ahol hasonló megoldás van, de sokat találtam is, de sajnos azok fix képek, az adott témára gyönyörűek, de ha animban kellene mozgás közben is jónak lenni, akkor már ciki
    ilyen volt a Toy story-ban, amikor a parketten rohangál az élő kutya és amikor árnyékba szalad, akkor ott is viszonylag éles az árnyéka, pedig ott az árnyékban egy bármilyen visszatükröződéstől (gi) foltnak kellene lennie, de ott biza ugyanolyan viszonylag éles árnyéka marad, mint a napfényen rohangálva, na mindegy
    Mondanom se kell, ha legalább úgy beállítom a fényeket és megcsinálom az animot, akkor előttetek dobok egy hátraszaltós, mondjuk egy akrobatikás kötéllel, ha nem ragasztokot, há me jó az ha be vagyok biztosítva

Új hozzászólás Aktív témák