- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dregpeter
üzenetére
Hali!
Nos, ez a téma nálam egyszer felkerült a terítékre, mondtam, hátha...
Az eredmény láttán azt mondtam, hogy najó, ehhez még kell pár év. Azóta sokat fejlődtem, de még most is messze érzem magam tőle. A legfontosabb ezen a téren, hogy tudj valamilyen szinten rajzolni. Nem azért, mert ceruzával kell izmot rajzolni, hanem hogy legyenek anatómiai ismereteid, és minél jobban "lásd" a formákat.
Persze a MAX-os részét meg lehet tanulni ezek nélkül is, de ahhoz, hogy élethű mimikát készíts kellenek ezek is. Szerintem.
Ennek ellenére vágj bele, de számíts arra, hogy nem leszel az első próbálkozással elégedett.
Gondolom, ez nem játékba lesz, mert low-poly szinten nehezebb izmokkal foglalkozni, ráadásul a játék motorok közül szerintem egyik sem kezel ilyesmit. De lehet, hogy én tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az eredmény láttán azt mondtam, hogy najó, ehhez még kell pár év. Azóta sokat fejlődtem, de még most is messze érzem magam tőle. A legfontosabb ezen a téren, hogy tudj valamilyen szinten rajzolni. Nem azért, mert ceruzával kell izmot rajzolni, hanem hogy legyenek anatómiai ismereteid, és minél jobban "lásd" a formákat.