Hirdetés
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
nakirály má megen bebeasztam,de azé komentelek lázasan. Korn meglt persze, de nem volt olyan jó mint prodigy, pedig korn-t aúgy többet hallgatok, túl sablonosan tolkták, meg a másfél órás koncertből volt vagy fél óra zúzás, a többi csak bólogatás, míg prodigy végig halál volt a végén már vízágyúl tolták a tömeget. 30Y-t annyira nem szeretem, azon nem is voltunk, kispál volt csak (akikkel amúgy öszefutottunk indulás előtt, mer ők is ugyanott próbálnak mint haver zenekar, olimpia alatt ha őgy vágod ref) azonkívül meg peet volt még helyi bandákból, azokat mondjuk személyesen is ismerem, lesz is hétvégén koncertjük siklóson+öcsémék bandéja lesz az előzenekar.ctöbbbit majd holnap
ui: itt minnya kurva nagy vihar lesz. amúgy kajak végig meegvót tervezve hova megyünk erre összviossz vótunk balkan fanaticon (kurvajó!! énekes csaj olyan hogy nem te baszod meg őt hanem ő téged
) peet-en, realistic crew-on ()szintén jó,) meg persze tankapka/prodigy/korn/kispál..quimby, többin anniyra atom részeg voltam, hogy nem is érdekelt. Amúgy rájöttünk, hogy a S-Ö-R-ben benne van minden lényeges ásványi nyomyelem, első 3 nap az égvilégon semmit ssem ettünk, csak mindendélben egy szelet pizzat négycccásszért, aztán sörasöröasörösrösrösrösör másnap délig. és még csak éhes esm vooltam reggel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- Windows 11
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) peet-en, realistic crew-on ()szintén jó,) meg persze tankapka/prodigy/korn/kispál..quimby, többin anniyra atom részeg voltam, hogy nem is érdekelt. Amúgy rájöttünk, hogy a S-Ö-R-ben benne van minden lényeges ásványi nyomyelem, első 3 nap az égvilégon semmit ssem ettünk, csak mindendélben egy szelet pizzat négycccásszért, aztán sörasöröasörösrösrösrösör másnap délig. és még csak éhes esm vooltam reggel.