- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap nagyon vegyes napom volt... Jó volt az idő, amikor elindultam vásárolni dolgokat, de pillanatokon belül sok pénzt költöttem, és az idő is elromlott (nagyon!). Az estém feléről meg ne is beszéljünk (csajügy
). Szóval az este félig nagyon jó, félig nagyon rossz volt, de mikor visszajöttem, megdobbant ismét a szívem azokon, amiket vettem: Pixma iP1500-as nyomtató, Conan a Barbár 2 DVD-s extra változat (eredeti!!!
), Gyalog Galopp Collectors Edition (2 DVD + Angol könyv + 1db 35 mm-es filmkocka a remake filmből
), 256 MB-s Kingston SD-kártya és persze amit nem akartam megvenni, de rajtam maradt, egy nagyon olcsón megkapott vadiúj MX510+STEELPAD S&S combo!!!
Bazz, ez az egér nem semmi ezen az egérpadon, erősen szokni kell 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OpenWRT topic
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- Apple Watch 10 42mm Újszerű/2027.09.02 Gar./Akku 100%/p4718
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szóval az este félig nagyon jó, félig nagyon rossz volt, de mikor visszajöttem, megdobbant ismét a szívem azokon, amiket vettem: Pixma iP1500-as nyomtató, Conan a Barbár 2 DVD-s extra változat (eredeti!!!
), Gyalog Galopp Collectors Edition (2 DVD + Angol könyv + 1db 35 mm-es filmkocka a remake filmből