Aktív témák
-
s_knight
tag
válasz
Adrian Mole #23 üzenetére
Igazad van. DE a proci stabil volt a huzáskor. A ramokkal van szerintem gond. Mivel a memteszt eredményeit fentebb irtam már!
-
s_knight
tag
Hi all! Nos leteszteltem a ramokat. Az eredmények:
- Párban rakat hiba ( Proci default )
- Külön külön szintén hiba ( Proci default )
- DDR333 512 Samsung ram teszt jo! (Proci default)
A boltban lévő eredmények:
- SEMMI HIBA!!!!
Nos akkor most ki mit mond? -
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #21 üzenetére
Meddig érdemes futtatni a memtest86-ot?
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #19 üzenetére
LEhet akár a proci is?
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #17 üzenetére
Jaja! Azt teszem. De igy is félek, hogy mikor fog valami hülyeséget csinálni. Szóval a ramoknál milyen huzást lehet csinálni? Most nekem duálba megy 400Mhz-en? Az FSB 200Mhz a procinak. A proci fesz.: 1.75V Termaltek 9es hutovel 2000Mhz en megy a procim. Igy kb 50-55fok a proc 3500Fordulaton.
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #15 üzenetére
IGazad van. DE az a baj, hogy most nem tudom visszavinni a gépet tesztre, mert szakdolgozatot kell rajta csinálni. S nem is 1-et hanem többett! De azért köszike a tanácsot. A RAM-okat hol tudom állitani a BIOSBan?
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #11 üzenetére
AMugy arra vagyok kiváncsi, hogy vigyem e majd vissza a ramokat a boltba ahol vettem,hogy rosszak, vagy nem tudom,hogy mit csináljak, hogy a hibát kiszurjem!
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #11 üzenetére
OK. Köszike. Holnapra tudok mondani eredményt. Valószínű! Ugyhogy majd fogom mondani!
-
s_knight
tag
Ezt a prg-t hol tudom megtalálni? Amugy már próbáltam ugy is, hogy minden alapon volt. Default beállitas volt. Ugyan az volt mint amit irtam is.
-
s_knight
tag
Azt mondod, hogy a ramokra gondolsz? Hogy tudom letesztelni, hogy hibásak e? Mivel?
-
s_knight
tag
Bocsi az elírásokért! De kérlek benneteket, hogy mondjatok valamit ez ügyben! Thx!!!!!
-
s_knight
tag
SZiasztok!!!!
Egy nagy problémám van! Ujra raktam a gépemet uj rendszer stb. és hol kilép, hol pedig hibaüzenettel áll le a 3DMark 2001se build 330 as teszt program. Az Auqvamark pedig álltalában lefut, de ha nem akkor kirak egy szép nagy hibaüzit ami szép ram cimeket mond, meg errort.
A configom:
Alaplap: Abit NF7-S (ugy tudom ez a sima. A Bios: 1.7es)
Proci: Barton 2.500+ (Ami 3000+on megy)
VGA: ATI Radeon 9700Pro 128Mb
HDD: ATA: Maxtor 80GB ATA133
SATA: Maxtor 120GB 8M
RAM: 512MB 400Mhz Samsung ramok x2 (DUAL CHANNEL)
Driverek:
VGA: Catalist 3.8-as illetve a 3.4-es
Alaplapi: Nvidia 2.41-es nem hivatalos, illetve a alaplapi CD-jé
Sata driver: azt hiszem a gyári 2.20-as, de most a 2.21-est használom
Mindenféle konfigurációban próbáltam már. Már 2napja ezzel szenvedek. De most csak az ATÁ-rol megy a rendszer. S valamikor lefut a 3DMark 2001SE, meg az Aquva, de van amikor nem. Még soha nem volt, hogy egymás után kétszer letudjon futni a 3dMark. Egyedul a 2003-as 3D mark tudod mindig lefutni. Szerintetek mi lehet a gond. Már ugy is próbáltam, hogy a proci az eredeti frekvencián megy. De ugy is ezek a hibajelenségek lépnek fel. Ugyhogy teljes mértékben tanácstalan vagyok. Tudna nekem valaki segiteni. Nagyon fontos volna! Segítségeteket előre is köszönöm és nagyon várom!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest