- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
s_knight
tag
válasz
Adrian Mole #23 üzenetére
Igazad van. DE a proci stabil volt a huzáskor. A ramokkal van szerintem gond. Mivel a memteszt eredményeit fentebb irtam már!
-
s_knight
tag
Hi all! Nos leteszteltem a ramokat. Az eredmények:
- Párban rakat hiba ( Proci default )
- Külön külön szintén hiba ( Proci default )
- DDR333 512 Samsung ram teszt jo! (Proci default)
A boltban lévő eredmények:
- SEMMI HIBA!!!!
Nos akkor most ki mit mond? -
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #21 üzenetére
Meddig érdemes futtatni a memtest86-ot?
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #19 üzenetére
LEhet akár a proci is?
-
Il Padrone
senior tag
Lejebb veszed a RAM idoziteseit (pl 2 cas rol 2,5-3)
Nezd meg a BIOSban a DRAM-hoz tartozo ertekeket, adtak az alaplaphoz leirast, megnezed mi vonatkozik a memoriara.
A BIOSban szereplo ertekeket alt novelt meg (5T-->6T), de ez nem mindenre igaz.
Vagy vedd ki az egyik memoriat.
De mindenkeppen teszteld le egyutt es kulon kulon.
Egyebkent nem biztos, hogy a mem a hibas... -
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #17 üzenetére
Jaja! Azt teszem. De igy is félek, hogy mikor fog valami hülyeséget csinálni. Szóval a ramoknál milyen huzást lehet csinálni? Most nekem duálba megy 400Mhz-en? Az FSB 200Mhz a procinak. A proci fesz.: 1.75V Termaltek 9es hutovel 2000Mhz en megy a procim. Igy kb 50-55fok a proc 3500Fordulaton.
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #15 üzenetére
IGazad van. DE az a baj, hogy most nem tudom visszavinni a gépet tesztre, mert szakdolgozatot kell rajta csinálni. S nem is 1-et hanem többett! De azért köszike a tanácsot. A RAM-okat hol tudom állitani a BIOSBan?
-
Il Padrone
senior tag
válasz
Il Padrone #14 üzenetére
Egesz gepre gondoltam, xarakodjanak vele ok.
-
Il Padrone
senior tag
A biosban mindent allits defaultra.
Csinalj bootdisket a memtestel.
Futtasd le, nem lehet egyetlen egy hiba sem. Loopban fut, hagyd egy ideig futni, latod hogy hol tart, hanyadik loop.
Ha hiba van akkor visszaviheted a memoriakat.
Meg valamit mondok: ha garis vidd vissza az egeszet, es mondd nekik, hogy nem fut le a 3dmark, nezzek meg mitol nem.
Naluk van hardver stb.. -
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #11 üzenetére
AMugy arra vagyok kiváncsi, hogy vigyem e majd vissza a ramokat a boltba ahol vettem,hogy rosszak, vagy nem tudom,hogy mit csináljak, hogy a hibát kiszurjem!
-
s_knight
tag
válasz
Il Padrone #11 üzenetére
OK. Köszike. Holnapra tudok mondani eredményt. Valószínű! Ugyhogy majd fogom mondani!
-
s_knight
tag
Ezt a prg-t hol tudom megtalálni? Amugy már próbáltam ugy is, hogy minden alapon volt. Default beállitas volt. Ugyan az volt mint amit irtam is.
-
Tommmy
tag
Vegyél vissza minden alapra, a memória pedig a saját spd-jéből olvassa ki a cl értéket.
Ez a hiba akkor szokott előfordulni, ha valamit túlhúzol (általában proci, vagy memóriánál túl jó időzítések)
Szóval próbáld ki alapon, ha minden rendben lezajlik (mármint nem lép ki), akkor tényleg az a hiba áll fenn amit az előbb ismertettem. utána kezdj el ''tuningolni'', de csak apránként!
Ha alapon is kilép ebből a két progiból, akkor valamelyik hardverelemed a rossz!! -
s_knight
tag
Azt mondod, hogy a ramokra gondolsz? Hogy tudom letesztelni, hogy hibásak e? Mivel?
-
s_knight
tag
Bocsi az elírásokért! De kérlek benneteket, hogy mondjatok valamit ez ügyben! Thx!!!!!
-
s_knight
tag
SZiasztok!!!!
Egy nagy problémám van! Ujra raktam a gépemet uj rendszer stb. és hol kilép, hol pedig hibaüzenettel áll le a 3DMark 2001se build 330 as teszt program. Az Auqvamark pedig álltalában lefut, de ha nem akkor kirak egy szép nagy hibaüzit ami szép ram cimeket mond, meg errort.
A configom:
Alaplap: Abit NF7-S (ugy tudom ez a sima. A Bios: 1.7es)
Proci: Barton 2.500+ (Ami 3000+on megy)
VGA: ATI Radeon 9700Pro 128Mb
HDD: ATA: Maxtor 80GB ATA133
SATA: Maxtor 120GB 8M
RAM: 512MB 400Mhz Samsung ramok x2 (DUAL CHANNEL)
Driverek:
VGA: Catalist 3.8-as illetve a 3.4-es
Alaplapi: Nvidia 2.41-es nem hivatalos, illetve a alaplapi CD-jé
Sata driver: azt hiszem a gyári 2.20-as, de most a 2.21-est használom
Mindenféle konfigurációban próbáltam már. Már 2napja ezzel szenvedek. De most csak az ATÁ-rol megy a rendszer. S valamikor lefut a 3DMark 2001SE, meg az Aquva, de van amikor nem. Még soha nem volt, hogy egymás után kétszer letudjon futni a 3dMark. Egyedul a 2003-as 3D mark tudod mindig lefutni. Szerintetek mi lehet a gond. Már ugy is próbáltam, hogy a proci az eredeti frekvencián megy. De ugy is ezek a hibajelenségek lépnek fel. Ugyhogy teljes mértékben tanácstalan vagyok. Tudna nekem valaki segiteni. Nagyon fontos volna! Segítségeteket előre is köszönöm és nagyon várom!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest