- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
SpiT
tag
Ez a telo tud mp3-at lejátszani? És milyen füles kell bele? Sima jackes mint egy discmanbe? thx
-
kalmanka19
tag
a telcsi tárolja az utolsó formázás ota az összes kimenő bejövő hívás és minden ''forgalamt'' kivéve infra és bt. a lényeg az hogy ki kell törölnio a bejegyzéseit és akkor ujra lessz mem! bemész a naplóba nyomsz egyet jobra és kitörlöd a listát utánna mégegyet és azt is! a végeredmény kapsz kb 2-3 megát!!!!!!!!
-
wid22
aktív tag
Kösz. Nem is arra akrom használni egy telefont hanem hogy ugy csörögjön ha beállitom valami rendes zenére.
De még mindig nem értem hogy miért irják minden tesztbe hogy nem játsza?
Kösz -
HavocS
senior tag
játszik mp3-at, de nem arra való (mono)
-
wid22
aktív tag
Most szertnék ilyen telefont venni átmeneti megoldásnak szánom és az lenne a kérdésem hogy ez lejátsza az mp3 t ? Mert a hirdetésbe ugy van de a telefon leirásába nincs benne az mp3 támogatás.
Elmondja valaki mi a helyzet az mp3 l kapcsolatba?
Kösz -
ZilogR
csendes tag
Sziasztok! És azt hogyan lehet megoldani a N3650-es naptárjában, hogy a napi nézetet ne óránkénti bontásban mutassa, hanem pl. kétóránként. Merthogy jó a naptár, de nem akarok görgetni fel meg le, hogy csinalnom is kell ma vmit, vagy ulhetek nyugiban?! Vagy örüljek, hogy van napi nézet...?!
-
Shadows
senior tag
add el dobd ki!
Nyomatsz rá egy új softot format mmc aztán ha roszz egy gyengéd mozdulattal célozd meg a kukát nekem is ilyen volt 4 soft updatera csak jó lett hi hi -
HavocS
senior tag
Próbáld ki az AppMan nevű programot! Ezzel, mint a winxp-ben a feladatkezelővel kilőheted a felesleges programokat, és megnézheted mennyi a szabad memória. Egyébként ha a memóriát kevesli, akkor tényleg nem a C:\-n kell keresgélni, hanem a futó programok között.
-
GodHeart
senior tag
legalább nemlettem lebaltázva!
Örülök, ha segíthetek, cask ennyi!
-
GodHeart
senior tag
tejószagú úúristen ennyi lamert....
maximum nevetni tudok azon amit leírtatok!ennyi eszement ökörséget!
najó visszafogom magam és nemnevetek!
Szóval. Ismered a PC-t!? Nah akkor tudod, hogy van benne wincheszter /sry a helyesírásért/ meg van benne RAM! Namost a telefonban is megtalálható eme kettő, és ezek semmilyen módon nem függenek össze. a 3650-ben alapból van 3.6MB memória /avagy ha jobban tetszik winchesternyi hely/ [napersze ezt lehet MMC-vel bővíteni], és van a RAM, amit nemtudom, hogy mennyi, de ha feltelepíted, az FExplorer nevő progit, és kimész oda, ahol ameghajtójat látod, /és nemfut semmilyen program/, nah akkor általában kiírja a FREEMEM-et! az a szabad memória, amit kevesel a telefon. szvsz, te egy nem kifejezetten arra a telefonra írt programot akarsz feltelepíteni rá!
a system/data-t meg hagyd békén!
kötve hiszem, hogy az vinchesternyi hely lenne kevés, ha meg igen, tedd az MMC-re. ha nincs MMC!? 3.6MB ezeknél a telefonoknál nemsok!
Remélem segítehettem!
[Szerkesztve]
látom amit leírtam, az feledésbe fog merülni, és fogom kapni a kritikát, de sebaj! :] Ha a topicindítónak a vincheszternyi hely volt kevés, és ezt nem bírta megoldani alapból, arra inkább nemmondok semmit. Talán valakinek eme messzi galaxisban az én leírásom is segíteni fog!
[Szerkesztve] -
mikado
tag
Helyesbítek: Majdnem jól tudják, ime a megoldás
1. A lényeg az az hogy a telefon nyelvét átállitod angolra ekkor újra indul!
2. A volt napló-ban az optionsban a naplozást átállitód hogy ne legyen naplózás (ezt mind angolul) ekkor a telcsi rákérdez hogy biztos-e a dolog (te tudatosan mondod hogy igen)!
3. Telefon mehet vissza magyar nyelvre!
És láss csodát nem is kevés hely felszabadult!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Hercooles
aktív tag
sok embertől hallottam már ezt a problémát, de elfelejtettem a választ, ami biztos: Bővebben: link! /telefonok fórum, hátha hamarabb megleled mint én!
-
-
Router
őstag
ööö... de az sztem rendszerfájl ha nem engedi törölni! esetleg máshol nem lehet nagyobb fájl? gondolok itt: üzenetek a tel memóban/képek/videók/hangfelvételek
Épp ma szenvedtem ezzel, két ilyen telónál is (nekem is ilyen van) ez szokot lenni a gond hogy ha mindennél az van beállítva hogy memókártyára mentsen attól még ott a telómemóban a többi fölös cumó! -
mikado
tag
Udv!
Olyan bajom van, hogy folyamatosan kevesli a memóriát, holott egyetlen progi sem fut.
Találtam a c:\system\data könyvtárban egy 3 mb-s fájlt logdbu.dat névvel amit nem tudok törölni mivel valami használja.
Van valakinek ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged