Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
tejószagú úúristen ennyi lamert....
maximum nevetni tudok azon amit leírtatok!ennyi eszement ökörséget!
najó visszafogom magam és nemnevetek!
Szóval. Ismered a PC-t!? Nah akkor tudod, hogy van benne wincheszter /sry a helyesírásért/ meg van benne RAM! Namost a telefonban is megtalálható eme kettő, és ezek semmilyen módon nem függenek össze. a 3650-ben alapból van 3.6MB memória /avagy ha jobban tetszik winchesternyi hely/ [napersze ezt lehet MMC-vel bővíteni], és van a RAM, amit nemtudom, hogy mennyi, de ha feltelepíted, az FExplorer nevő progit, és kimész oda, ahol ameghajtójat látod, /és nemfut semmilyen program/, nah akkor általában kiírja a FREEMEM-et! az a szabad memória, amit kevesel a telefon. szvsz, te egy nem kifejezetten arra a telefonra írt programot akarsz feltelepíteni rá!
a system/data-t meg hagyd békén!
kötve hiszem, hogy az vinchesternyi hely lenne kevés, ha meg igen, tedd az MMC-re. ha nincs MMC!? 3.6MB ezeknél a telefonoknál nemsok!
Remélem segítehettem!
[Szerkesztve]
látom amit leírtam, az feledésbe fog merülni, és fogom kapni a kritikát, de sebaj! :] Ha a topicindítónak a vincheszternyi hely volt kevés, és ezt nem bírta megoldani alapból, arra inkább nemmondok semmit. Talán valakinek eme messzi galaxisban az én leírásom is segíteni fog!
[Szerkesztve] -
Hercooles
aktív tag
sok embertől hallottam már ezt a problémát, de elfelejtettem a választ, ami biztos: Bővebben: link! /telefonok fórum, hátha hamarabb megleled mint én!
-
-
Router
őstag
ööö... de az sztem rendszerfájl ha nem engedi törölni! esetleg máshol nem lehet nagyobb fájl? gondolok itt: üzenetek a tel memóban/képek/videók/hangfelvételek
Épp ma szenvedtem ezzel, két ilyen telónál is (nekem is ilyen van) ez szokot lenni a gond hogy ha mindennél az van beállítva hogy memókártyára mentsen attól még ott a telómemóban a többi fölös cumó!
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged