- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Thomyyyyy #28240 üzenetére
Az 1000:1-hez kontraszt is sötétebb nagyon gyenge. Max erőssen nappali felhasználásra. A kontrasztarány nem más mit az egy időben, egyszerre megjelenített legsötétebb és legvilágosabb tartalom fényerejének aránya. Ez a natív kontraszt, ez számít.. A dinamikus ugyan az, csak nem egy időben...Nagy különbség...
-
törölt tag
válasz
Thomyyyyy #28240 üzenetére
Van sonyban is passzív 3D, de a Samuban nincs. Samsung eddig saját panelt használt, kivétel volt az 50", de a topikjában írták, hogy most újabb gyártó paneljait is elkezdte használni. Panelháború nincs, de számháborút sem érdemes vívni, azt hagyjuk meg a gyerekeknek. Legjobb, ha a saját szemednek hiszel, és úgy választasz tévét, itt többen szeretnének meggyőzni, hogy olyant vegyél, amilyen nekik van, meg a szomszéd Jóskának is. Én még mindig azt javaslom, hogy ami neked tetszik színekben, szolgáltatásokban, mozgásmegjelenítésben, azt vedd. Legyen az Samu 6-os, vagy Philips 7-es széria, Blau, vagy Orion, stb. Ha meg tudod fizetni a felárat, akkor akár sonyt is. De csak akkor, ha a legjobbnak tartod. Magadnak veszed.
-
Tegla80
addikt
válasz
Thomyyyyy #28238 üzenetére
A Sony legtobb esetben VA panelt amit az AUO es Samsung gyart neki es a Sharp is talan,de van IPS paneles modelje is ami Lg panel.
A Samsung is VA-t hasznal ami sajat vagy szinten AUO panel...
Az LG az sajat IPS-t es identol van mar VA is naluk,amit nemtom kitol vasarol.
ha jol tudom,ez a felallas a piacon -
Tegla80
addikt
válasz
Thomyyyyy #28215 üzenetére
A mediaplayer olyan amilyen minden tipusban es van boven tartalom amitol kifekszik markatol ,tipustol fuggetlenul barmely beépitett.
Jartam mar ugy W828b eseten,h az utoljara felrakott film utan folyamat ujraindult....ekkor utanaolvastam,leszedtem az uccso filmet es utana nem volt mar gond.
De mondok pozitivat is a Sony mellett,miszerint halozatbol a tp3600 router-rol gyari fw mellett is siman lejatsza a tartalmakat,mig pl az"E" szerias Samsung nem.Sot semelyik samu sem,mert azota is soxor szobakerul itt es a router topikjaban is.Ezert is hasznalnak samu eseten allshare-t,serviio-t plex-et mig a Sony-nal erre nincs szukseg,mert jatsza alapban oket. Sot amin meglepodtem,olyat is amit usb-rol amugy nem.
En spec nem beszellek le az Lg rol,ha neked az tetszik/kell akkor hajra.mindenki kovethet el hibakat.....amugy jo az a kijelzo,de sztem is csak a BBeci altal emlitet dologra vagy telonak,tab. stb,de nem tv -
BBéci
legenda
válasz
Thomyyyyy #28217 üzenetére
Csak egyet mondok: az LG tévék kontrasztja legfeljebb 1000:1, ami fele-harmada a Sonykénak. Ennek oka az IPS panelben keresendő, annak szánalmasan alacsony a kontrasztaránya, monitornak való, nem tévének.
Ez a véleményem.
Akinek otthon LG-je van, az ezt soha nem fogja elismerni, elfogadni. -
krx21
nagyúr
válasz
Thomyyyyy #28203 üzenetére
Én azt mondom ne a media lejátszó legyen a fontos, hanem a képminőség. Egy tv lejátszója jobb vagy rosszabb, de tökéletes soha nem lesz. Egy 55"-hoz illik venni egy rendes dedikált lejátszót...
A másik pedig, hogy sajnos nagyon nehéz a képminőséget bolti körülmények között értékelni a túlzott fényviszonyok miatt. Ez olyan hogy egy zajos utcában sem tudod a hifiket nagyon ősszehasonlítani...
Ezeket is tedd mérlegre, nehogy késöbb megbánd az első benyomásod... -
nismoka
addikt
válasz
Thomyyyyy #28203 üzenetére
Valami nem tetszett a vinyódon a W8 sony-nak mert többen is használják gond nélkül (én is, WD HDD 1TB). Támogat FAT32, exFAT és NTFS file renszert is. Persze lehet olyan vinyó vagy file amire háklis. De egyik márka beépitett média playere sem tökéletes mindnél lehet ezzel azzal gond, jobb egy külső lejátszó!
szerintem ez olvasni fogja, mert samsung a szoftver, sony a képernyő." Na ezt a hülyeséget...
-
dh66e
veterán
válasz
Thomyyyyy #23822 üzenetére
Pesten bemész bármelyik MM-be vagy Euronics-ba tuti lesz mind kettő.Debrecenben nem tudom mi a felhozatal boltok terén de ahol pláza van ott ezek vannak mindig.
828-829 között semmi difi nincs,bármelyiket veheted de lehet a 829-et olcsóbban megkapod a a sony szalonban mint a 828-at a MM-ben.
A többi infó ott van a sony topicban amit linkeltem a 3D ről. -
dh66e
veterán
válasz
Thomyyyyy #23813 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted .....
-A talprész felrakható fali konzolként is [link] a linkelt oldalon a képeken látszik.
-Aktív 3D,de "felezet"t felbontással ami nem feltétlen zavaró ha az ember még nem látott Full 3D-t.
-Nincs okos táv a csomagban külön megvehető "potom" 18-20k.Nekem nincs.
-Képileg kb egy kategória nézd meg mind a kettőt ha lehet élőben ill olvasd át samu topicot is.
-A színes led az alsó káva alatti részen kikapcsolható. -
nightshadow
veterán
válasz
Thomyyyyy #9630 üzenetére
mi a különbség a kettő között?
érdekelne az input lagjuk is. Ajánlottak e ezen készülékek játékra is?
Mindkét tévé határeset:
UE32F6400 30ms (avforums.com)
UE32F6400 43ms (hdtvtest.co.uk)
UE40F6400 40-43ms (hdtvtest.co.uk)
UE40F6400 33ms (trustedreviews.com)
UE40F6500 40ms (avforums.com)
UE46F6500 33ms (trustedreviews.com)Játékra a 47W805 a legjobb választás, de ez 300k és "csak" 47"-es: [link], viszont az input lagje csak:
KDL-47W805 18ms (avforums.com)
KDL-47W805 6ms (trustedreviews.com)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest