- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83 #32708 üzenetére
Ne hagyd magad lerázni. Ha 14 napon belül vagy, és online vétel, akkor el lehet állni a vételtől. Szerintem nézz be a sony topikba is, ott több tapasztalat van a felhősödéssel, van aki 3-ik, más meg az 5-ik tévét cseréltette ilyen miatt.
internetezoo Típus nélkül nehéz bármit is mondani, ha nagyobb márkák, akkor az illetékes topikjában keresd a megoldást.
-
törölt tag
-
Osynho
addikt
válasz
sakal83 #23383 üzenetére
Melyik konkrét tv-kről volt szó? Milyen beállításokkal? Esetleg kalibrálva is voltak a készülékek? Milyen forrással vizsgáltad? Mi a helyzet a Samsung paneles Panasonic-okkal?
"Nappali fényben a Panasonic darabokra veri a Samsungot (ami a sötétben hátrány, nappali világosban nagyon nagy előny!!!!)"
Ezt kifejtenéd bővebben? Mit jelent a "darabokra ver" kifejezés és mi az az előny, ami világosban realizálódik?
-
Imi1981
veterán
válasz
sakal83 #23383 üzenetére
Ez szerintem nem igaz!Vagy sokkal régebbi a samsung.Egyik haveromak samsung a másiknak lg-je van és közel egy árkategória.A samsungnak sdokkal nagyobb fényereje volt mint az lg-nek világosba is!Állítgattam mindkettőt és a maximumot is kipróbáltam,bár úgy nem jó használni egyiket se.Amúgy mindkettőn szép kép volt de a samsung sötétben bizony sokkal élvezhetőbb volt.Persze attól még én elfogadom ha valakinek jobban tetszik az ips mert nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest