- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
Winchester95 #25421 üzenetére
Be kell állítani és menni fog főleg ha dvb-c képes a tv.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Winchester95 #25414 üzenetére
analog+ digitálist hogy nézel egyszerre és mi értelme van?
Digitális adáshoz vagy kártya kell vagy mediabox. -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #25385 üzenetére
Hát mind1, de megrendeltem.
Ennyi pénzért bőven jó *-* -
nightshadow
veterán
válasz
Winchester95 #25381 üzenetére
LG 32LB5610 [link]
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #25381 üzenetére
Hát, 65-be nagyon szűkösen fér bele, de van egy FHD, 2 év jótállással.: [link]
Pitu Passzív 3D, alacsony input laggal: LG 47LB671V -
Callisto
őstag
válasz
Winchester95 #22685 üzenetére
A Full HD-n 50% több tartalom jeleníthető meg a HD-hoz képest (720 * 1.5 = 1080). Azért ez sok. Nagyon sok.
Pl. játékoknál a szövegekből olvashatóbban és több jeleníthető meg. Számítógépnél szintén. Gondolj egy WEB oldal megtekintésére, szövegszerkesztésre stb. Konzolnál és egyéb játékoknál részletesebb a megjelenített grafika. (Persze erőforrás-igényesebb is.)
Én inkább türelmesen várnék ilyen helyzetben 1 vagy 2 hónapot, míg összejön 65-70 ezer pénz és Full HD-t vennék. Azonban a karácsonyi hangulat és hasonlók a türelmet eléggé meg tudják tépázni. -
ada19
senior tag
válasz
Winchester95 #22685 üzenetére
Megfelelő minőségű tartalom, megfelelő minéségű és méretű megjelenítő esetén ég és föld a különbség. Közel dupla annyi képpontot tud megjeleníteni - de nem győzzük eléggé hangsúlyozni hogy fontos a tartalom felbontása és minősége is.
-
Callisto
őstag
válasz
Winchester95 #22682 üzenetére
Számítógéppel nem láttál különbséget? Még konzolon is látni. Abban viszont igazad van, hogy távolságfüggő is a dolog. Számítógépet 32"-on szerintem nem távolról néz az ember és több fér rá egy Full HD képernyőre, mint HD-re, de te tudod neked mik a szokásaid.
Megkérdezted itt, hogy vajon hibát követtél-e el. Én elmondtam, hogy szerintem igen. De ha úgy érzed nem, akkor miért kérdezed? -
Callisto
őstag
válasz
Winchester95 #22667 üzenetére
Ha konzol, főleg ha PC is rá van kötve, akkor igen: hiba ha nem Full HD.
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #22667 üzenetére
bocsi siettem, szóval a HD VS FullHD ről lenne szó.
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #22187 üzenetére
Nem lesz felüdülés, mert az monitor méret, legalább 32-est vegyél, ha tévézni is akarsz. Most vett valaki ilyen Toshiba tévét, és ez a véleménye: "Megjött az Toshiba. Annyira occó, hogy semmiféle digitális vevő nincs benne. Gyermeknek egyenlőre jó az analóg is, de ha ezt tudom, lehet meg sem veszem. Kb 40e a reális ára is." Ezek közt keresgélj. [link] Van köztük Full HD is.
-
Tegla80
addikt
válasz
Winchester95 #22193 üzenetére
Nemtom mi nalad a felallas anyagi teren,de keritened kellene meg egy kis penzt,mert latod Te is,h igy boknod kellene ahoz,h valasztani tudj. 60e magassagaban,meg sztem mar fixen tudnad is,h mit vennel.
-
Tegla80
addikt
válasz
Winchester95 #22190 üzenetére
Az a baj,h ezen oszzegbol nehez jo kompromisszumit kotni.(lattad mi a kinalat ezen penzen)
A szavaidbol az jon le,h lenyeges szamodra a tudas ,de a meret is jobb lenne,ha a nagyobb lenne.
Szoval hozza kene meg csapnod egy kis penzmagot,h tenylegesen elegedetkent ulj majd le a tv ele.....igy valamely dolog hianyozna sztem.Az 5.1 ed meg ugy ahogy Te gondolod,ugy nem fog menni.
(optikai kimeneten tudsz ha van a tv-n,vagy dac al ,ami a valoszinubb ,mert gondolom optikai bemenetes hangcuccod sincsen. Szoval dac ami 10e magassaga kintrol is) -
Tegla80
addikt
válasz
Winchester95 #22187 üzenetére
Nagyobbra +1
(jelen esetben nekem a meret tobbet erne ,mint a smart.Plusz,mivel gepet is dugsz ra,igy nemileg helyettesited is a smart hianyat.) -
lazioforever
tag
válasz
Winchester95 #22175 üzenetére
Az 5.1 is ráköthető, nem gond. Ha más nem, rá tudod dugni Jack-el a fülhallgató helyén, és akkor 2.1-ként fog szólni.
Amúgy a Smart tv szerintem nagyon felesleges dolog. Kezdetleges, bonyolult. Rendesen ne lehet internetezni rajta (legalábbis amiket én eddig próbáltam). Oké, ilyenre, hogy Youtube-ot nézz rajta, jó, de egy rendes böngészőt nem fog helyettesíteni. Inkább netezek a telefonon.
Amúgy a Hyundai Smart tv-knél szokott valami gubanc lenni a wifi eléréssel, ha jól tudom. -
BBéci
legenda
válasz
Winchester95 #22166 üzenetére
Mennyi az a pár méter? [link]
-
lazioforever
tag
válasz
Winchester95 #22166 üzenetére
Szia.
Én is ezeket nézegettem egy hónapja. Végül erre a kettőre szűkült a listám:
Hitachi 22HXC06
Philips 22PFH4109Mindkettő 22", Full HD, 100Hz-es LED TV, jó képpel, és nagyon gagyi hangzással. Plusz hangszóró vagy hangfal mindenképp kell hozzá. 2 év garanciát adnak rá általában mindenhol.
Én végül a Hitachi-t választottam, mert szimpatikusabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest