- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Menj el 1-2 boltba és teszteld le, az a biztos.
Ha pesti vagy, akkor könnyebb lesz, én tavaly ilyenkor a Pólusba Centerben lévő Media Marktba jártam, mert ott majdnem a teljes Philips portfólió ki volt állítva, plusz a többi gyártótól is rengeteg modellt meg lehetett nézni. -
Trak
addikt
Szerintem
Képminőségben jobb, menü sebességben, smart tudásban és USB-ről videó lejátszásban valószínűleg kicsit rosszabb, de van benne Ambilight, ami más TV-ben nincs.
Ez utóbbit van aki semmire sem értékeli, és van olyan aki nagyon szereti, én pl. az utóbbi csoportba tartozom.
Ezek alapján el lehet dönteni, hogy Neked mi a fontosabb.Ambilight:
[link]
Nem, ennyire nem villog a TV és az Ambilight sem, ez egy amatőr otthoni felvétel, csak azért, ha valaki nem tudná mi az az Ambilight.
Ez egy 2 oldalas Ambilight videó (mert Te 6000-es szériáról kérdeztél és abban ez van), de van 3 és 4 oldalas TV is, de azok már jóval drágábbak.És most jön majd BBéci + még 1-2 ember, hogy az Ambilight mekkora parasztvakítás.
De Ti is többször hangoztattátok, hogy mindenkinek más tetszik, fogadjátok el, hogy valakinek ez tetszik -
lorinser
senior tag
Én jobban megbízok a Philips-ben dolgozó elektronikában (Pixel Precise HD, Digital Natural Motion) + itt van még a Micro Dimming Pro és az Ambilight.Még a többit csak-csak lehet utánozni de az Ambit nem. Az tényleg nagyon jó dolog.
1x már én is átestem egy ugyan abba a kategóriába tartozó Philips-Samsung összehasonlításon és a képminőséget nézve nálam a Philips nyert és jött velem haza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest