- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Nekem pont ilyen van (elég népszerű, gondolom a Samuk közt is kiemelkedő ár/érték arány miatt), akciósan vettem, adtak hozzá 4 szemüveget, 3 év garit, és egy Samsung SMART billentyűzetet. Mikre vagy kíváncsi? Próbálgattam a wifit, teszi a dolgát szépen, 3D tartalmat is lagg nélkül lejátsza netről, youtube videók is akadás nélkül mennek, szép a Smart felület, a billentyűzettel nagyon jól is használható, fullHD 3D-ket próbáltam, néztem már egy rakással, tűéles képe van 3D-ben is. Nekem fekszik az aktív 3D is, bár biztosan van, akinek a passzív jobban bejön. Egyedül a DualPlay hiányzik szökőévente 1x, de azt a passzív LG-k tudják.
Nagyon elégedett vagyok vele.
@GLOCK34: Nincs mit, nekem is szempont volt a vásárlásnál, és részben ezért döntöttem a 6100 mellett.
@pohicop: Igen, mi a kérdés?
Az általad linkelt hirdetésről írtam: "Fehér színű Samsung UE40ES6710 3D WIFI 400hz SMART Tv eladó. ÚJ!!" Abban írja a nagytudású eladó, hogy milyen szép a képe, mert már nem Edge LED, hanem Micro Dimming... Mivel ES, ezért Edge LED, mi lenne (ha ezen a részen akadtál volna fenn)?
-
GLOCK34
aktív tag
Konkrét típust majd ajánlanak neked akik naprakészek a készülékekben,én csak tapasztalatot tudok megosztani veled. Volt pár napig nálam passzív tv első vételként 2011 novemberében de meghibásodott és cserélték. Nekem az a pár nap elég volt,hogy rájöjjek nekem nem fekszik a passzív a felezett felbontás miatt. Aztán jött a D7000 Samu ami már 3d tekintetében nekem sokkal jobban tetszett. Most Pana plazmára váltottam,ez is aktív. Hozzá tartozik,hogy mozizásra használjuk és leginkább 2d-ben. 3d film sajnos nem sok élvezhető van még. Ha tudod tartani az ideális nézési távolságot és ki tudod szolgálni megfelelő anyaggal akkor én a fullhd 3d javasolnám. Ha nem akkor ebből a szemszögből oly mindegy mit veszel. Összegből kiindulva a valós 100hz biztosított. Szüleimnek Lm670s Lg van,szépek a digitális tv adások,blu-ray filmek. Azt merem ajánlani neked,ráadásul passzív is.
-
GLOCK34
aktív tag
" az aktívtól, van akinek fáj a feje, tehát a passzívnál maradnék": Nem próbáljátok ki élőben?
Nem mindenkinek fáj a feje,ez egyénfüggő.(Ellenkező esetben a garancia és a szemüveg mellé adnának egy évre való Algoflexet is) Mérlegelni kell az előnyöket-hátrányokat mert mindkettőnél van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest