- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
idegen lény #406 üzenetére
Ja ez igaz
-
ouzohuto
senior tag
Amúgy én nem mondom, hogy rossz sőt elég jó kis tévé lehet, de szerintem a 3D-t minél nagyobb TV-n jó nézni, ezért arra ez kicsi 46" talán már jó.(szerintem) Élőben megnézted már? (kb 1 órája voltam ott, de mivel nem erre figyeltem észre sem vettem
)
-
ouzohuto
senior tag
Arra jó, hogy lásd azokat az apró mozzanatokat amik pl engem már idegesít!Ugrál össze vissza , ah a akar mint a bolondgomba
Tv nézésre mind1, nekem 60Hz elég, de ha pl játszol is rajta pl vezetsz egy szimulátoros játékkal akkor természetesen jobb ha minden egyes rezdülést érzel!
nálam ez a 100Hz
-
ouzohuto
senior tag
Nem tudom segít-e az, hogy nekem egy 22" LG van és LFS-ezem sokat nagy felbontáson nagy Hz-el és számomra tökéletesen megfelel, de amúgy ezek között már nagy különbségre ne számíts!Nekem tuti LG lenne a befutó, mert eddig minden LG tévénk tökéletesen működik a mai napig
De az LG csak 50Hz-et tu d a leírás szerintAmi vagy igaz vagy nem, mert én egy noname Ok. tévét vettem a mediamaktban amiről kiderült hogy tavalyi LG technológia és tudja a 75 Hz-et is(vételkor 50 Hzet írtak rá). A Philips 100Hz az jobb mindenféleképpen
-
ouzohuto
senior tag
Tegnap voltam mediamarktban és volt egy lg3d kirakva és uhh na az egy komoly cucc nagyon, mert amikor a srác rúgáskor rám fordult én elhajoltam, mert féltem, hogy eltalál
nagyon komoly ajánlom mindenkinek a kipróbálását!
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
OK. OLE 321b d4
Erről tud valaki mondani valamit?Egy üzletben láttam 90e körüli áron és kiváncsi vagyok egy hozzáértő szemével milyenElőre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest