- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachande
tag
válasz
odipapa #26153 üzenetére
A csúszka megvan, ezzel nincs is baj, engem az érdekelne, hogy ha a TVn a Screen fit (képernyőhöz igazít) beállítást használom, akkor 1:1 pixel arányban jeleníti-e meg a TV a PCből kimenő jelet, módosítatlanul, vagy a már nagyítottat zsugorítja össze, hogy kitöltse a képernyőt?
Egy eleve nagyított kép utána visszazsugorítva, hogy kitöltse a teret, már nem olyan mint az eredeti szerintem. Kb mint az mp3aknál és a wavoknál. Ha már egyszer be van tömörítve egy 1000kbpses wav, 320as mp3ra, utána nem lehet visszanyerni az eredeti minőséget, hiába alakítja vissza az ember az mp3at wavra. Ezért érdekelne, hogy a TVn a Screen fit beállítás kikerüli-e az overscant. A kép a helyén van, azzal nincs gond, állítani sem kellett a driverben. -
89Csabi89
tag
válasz
odipapa #2417 üzenetére
Tény, hogy sokat tettek ez ellen a gyártók az elmúlt években de attól még a jelenség jelen van, még ha sokkal nehezebb is beégetni egy mai plazmát mint a kezdetek kezdetén.
"A plazma fórumban volt egy-két ember, aki nem figyelt oda, s kb. 2-3 hét alatt sikerült beégetnie a vadi új ST50-ébe az RTL Klub lógóját."Ez meg teljes mértékben igaz, volt erre példa! És van is, ha valaki ész nélkül nézi az ilyen tömör logójú csatornákat, vagy háttérzajnak használja a tv-jét ( bár akkor meg pláne ki lehet zoomolni a csatornát, mert akkor még a zoom által keltet minőségromlás se zavar) , akkor 2 hét alatt kényelmesen be tudja égetni a logót
Nem tudom lesz-e valaha olyan, hogy valami tökéletes (remélem igen, álmodozni már csak szabad
), nyilván a plazma technológia se az, és bizonyos kompromisszumot megkövetel. De én még mindig azt mondom, hogy aki igazi minőségi filmezésre vágyik annak a legjobb választás a plazma tv! Pontosabban LCD-be is vannak komoly képminőséggel rendelkező tv-k, csak azokat 2-3- szoros áron kell keresni, és még az is két dologban tuti, hogy elmarad. Az egyik a fekete szint, a másik pedig a mozgásmegjelenítés
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest