- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz matyee #22690 üzenetére
- Sony KDL60W605BBAEP SMART LED
Ha már szóba jött, hadd kérdezzek már én is erről a tv-ről!
Fogalmam sincs honnan jött, de a minap felmerült bennem, hogy ha esetleg eladnám a hálóban lévő új H5000-es Samsungot, akkor vennék a helyére egy ilyet.
Általában a 605-öset eddig soha, senki nem ajánlotta, mert a Sony az 805-ös modell és kész, az az igazi.De azok után, hogy tökéletesen elégedett vagyok a H5000-rel annak ellenére is, hogy a nappaliban meg a H6470-et nézem, ráadásul semmi képminőségbeli eltérést nem tudnék megmutatni a két TV között.
Ebből kiindulva úgy vagyok vele, hogy ha a H5000 egy olyan alapmodell, amit senki nem ajánlott volna itt nekem, aztán mégis ennyire bejött, akkor ugyan mi rossz várhat egy Sony 605-ös személyében?
Ha a Samsung és a Sony saját kategóriáit, osztályait vesszük, akkor egymáshoz képest hol helyezkednek el a H5000 és W605 típusok?
Ha jól rémlik, a Sonyból ezt a belépő modellt már 60"-as méretben is meg lehet fizetni, ha az ember nagyon akarja és mivel nekem a hálóban most egy kicsit kényelmetlenül messze van az 50"-es Samsung, így nagyon szeretnék fölfelé terjeszkedni méretben. (más olyan 60"-as modell, ami relatíve olcsó és szóba jöhet?)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest