- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Megérkezett!!! Naaaaaggyon teccik! Ma este összedobom.
Köszönöm! -
simoon
tag
NEM tudtam összerakni!!!!!
visszamondták a videókártyát!!!!!!!
tele van a bakancsom!
nem tudok rendes áron venni egy titanium 4400 vagy 4600-at!
agyam eldobom!
-nem sürgős annyira a gari, csak gondoltam szólok. oksa, talizhatunk, de akkor csak jövő hét, mert most nem fér bele a rohangálás.-köszi
sarkazva nem lesz. nem én rakom össze, hanem szervízesek. féltem, hogy el ne csesszem!)
-
Alaplap nálam figyel...
-
Szasztok, én vagyok a Bp.-i kapcsolat.
Hogy meglegyen a topic... -
-
Borosz
őstag
Nem lenne véletlenül egy lockmentes 2500+ Bartonod valahol? 15-16K-ért érdekelné egy kollégámat.
-
Borosz
őstag
Apropó... Ezek megvannak: A Dual Power System és a Serial ATA hátsó panelje?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Tartozékok:
Alaplap
- Driver CD
- Könyv
- GigaRaid manual
- SATA Raid manual
- Quick PC Installation Guide
- 2 db kék Gigabyte ATA133-as kábel+1 floppy kábel
- 2 db piros SATA kábel
- 1 db 2 portos USB kivezetés
- 1 db 2 portos Fireware kivezetés
- Audio Combo Kit (Surround-Kit+SPDIF Out Kit)
(ez pontosan nem tudom jó, a hangkárytát még sosem használtam)
- DPS+a felfogatója
- Hátlap
- Egy matrica az alaplapról, amin rajta van, hogy mi micsoda a lapon.
A könyvben még ezek vannak a tartozékok közt:
VGA to TV-OUT Connector
Video Cable
De én ilyeneket már akkor sem találtam benne, amikor megkaptam...
Úgy látom ennyi. -
Borosz
őstag
100%
Bp. XIII., Petneházy u. 50-52. 164 itt van a srác ma este 8-ig vagy holnap este 8-ig. Állítólag 10 percre tőled.Ő sajna nem tud érte menni.
Ha el tudnád neki vinni annak nagyon örülnénk. Kifizeti azonnal. A száma: 06309210691. Arra kér, hogy mielőtt mennél(ha elmégy egyáltalán...) hívd fel mert néha nincs ott a helyén.
-
Trak
addikt
Nekem mindkét megoldás megfelel, ha 100%, akkor el is rakom Neked.
De akkor ne mondd majd le
Viszont olyan ember kéne, akinek vagy 17:30 után is jó, vagy esetleg a Gyöngyösi utcához tud jönni, mert hétköznap 17:30-ig dolgozom.
Meme: TT bigwater?
Vízhűtés? Azokat nem szeretem
[Szerkesztve] -
Meme
aktív tag
zsibi kerdes:
csere tt bigwaterre? -
Borosz
őstag
Ment mél is...
-
Trak
addikt
Az alaplap irányára: 18.000 ft
Zalman chipsethűtő nélkül odaadom olcsóbban is. várom az ajánlatokat.
Persze akkor adom hozzá az eredeti chipsethűtőt, ami nem volt használva, zsír új. -
Trak
addikt
↕
-
Horbal
őstag
Thx a türelmet de sajna úgy néz ki nem lesz keret erre a csodára ebben a hónapban, úgyhogy átadom a terepet másnak...
-
BandiT
őstag
Hi,
nekem is ilyen lapom van, iszonyatosan jó lap!!!! Kár, hogy már ennyire lement az ára...17!!
UP! -
Trak
addikt
Éjjeli UP
-
simoon
tag
hi!
akkor 6 -kor a gyöngyösinél!
citromsárga pólóban leszek, szóla felismerhető vagyok
oksa? -
Trak
addikt
Az alaplap még eladó.
-
Trak
addikt
Az alaplap irányára: 18.000 ft
Persze akkor adom hozzá az eredeti chipsethűtőt, ami nem volt használva, zsír új. -
Trak
addikt
UP
-
r0dg3cc
tag
kivancsi vagyok hogy alakul ugyanezeket arulom enis majdnem teljesen
alaplapp full ugyanez nb hutovel mindennel
mondjuk a lapomat csont nelkul (es alku nelkul) elvittek 18-ert, csak ajanlani tudom nagyon fullos kis lap, es a DPS nelkul is atomstabil!
nagy up a totyiknak , az en elado cuccaim meg az alairasomban.. -
MoP_FX 57
őstag
-
Trak
addikt
UP
-
gallus
aktív tag
Hali
Proc elment? -
Trak
addikt
UP
-
Trak
addikt
Az alaplap irányára: 19.000 ft
Persze akkor adom hozzá az eredeti chipsethűtőt, ami nem volt használva, zsír új.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Irányár: 20.000 ft
Alkudni lehet... -
Tommmmka
senior tag
VGA-ba egy 9500@9700PRO-t be tudsz számítani?
-
Trak
addikt
UP
-
Trak
addikt
up
-
<>jana<>
senior tag
a hűtő érdekelne 3k ért
-
Hali!
Mi a helyzet az Ozaki B5-öddel? -
Trak
addikt
Még egy jó hír az mellett, hogy 2 év garis a videókártya:
Megy rajta a 16/6 pipeline. Ma egész nap játékok, meg tesztek futottak rajta, és nem volt gond.
Egyedül a CS:Source-ban va valamilyen néha látszódó pötty.
Érdekes, mert az összes többi játék jó.
(Far Cry, Warhammer 40k, GTA Vice City, KOTOR, NBA, UT2004, Starcraft, Diablo2, Tony Hawk Pro Skater)
Holnapig még kipróbálom más játékokkal is, de szerintem a Valve direkt elb@xott valamit a CS-ben, hogy a tuningolt nVidia videókártyáknál látszódjon valami -
Trak
addikt
UP
Asszem nyitok külön topikot lassan a lapnak -
15be érdekelne a lap
-
Trak
addikt
Kössz a tippet, nem hagytam figyelmen kívül...
Te hagysz egyet figyelmen kívül:
Ez nem egy alap 754-es lap, hanem egy fullos lap, nézd meg légyszi, hogy mi minden van hozzá, illetve miket tud, és meglátod, hogy több cucc van rajta, mint
szinte bármely lapon.
Raid kártyát nem kell venni, mert van rajta, 2 db lan kártyát kiválthatsz vele, az egyik ráadásul gigabites. Fireware, hátsó Sata kivezetés, amivel simán lehet majdnem külső SATA rack et csinálni, stb...
Ha azt vesszük, hogy egy garis jó nForce 2-es lap 15k körül megy el, akkor ez a Zalman chipsethűtő (kb 1k), raid kártya (mondjuk 3k), kivezetések, kábelek, minőség, garancia stb miatt megér 20k körüli összeget.
Ez nem csak egy sima alaplap, hanem egy minden az egyben dolog. Nem mindenkinek csak játékra kell egy alaplap, van aki esetleg más dolgokra is használná, ez a lap annak tökéletes választás lehet. -
Pjotor1986
tag
Tekintve hogy az alaplap nem egy szokványos nf7, azért megérhet elég sok pénzt értő kezekben.
-
Trak
addikt
Az alaplapra és a Thermalright procihűtőre várok ajánlatokat.
Az alaplap leírásából kimaradt, hogy az eredeti chipsethűtő helyett egy kék Zalman van rajta.
Az eredeti is megvan természetesen, szépen elcsomagolva.
Zalman ZM-NB47J
Irányára: 22k
Alkudni lehet
Beszámítok Zalman 7000B CU procihűtőt
CNPS 7000B-Cu-t
Bővebben: link -
engem meg a lap érdekelne, csak el kéne adni az epox 8rda3+omat
-
Jozzz
tag
#22?????????
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
A Thermalright hűtővel tuti nem adom 20-22k-ért. Maga a hűtő a ventivel is vagy 5k.
Esetleg van egy Glacialtech silent Breeze III-as hűtőm, azzal együtt 22k-ért mehet a dolog.
Itt a hűtő topikja:
De előre szólok mindenkinek, hogy azonnal nem fog menni semminek az eladása, legkorábban jövő hét közepétől.
[Szerkesztve] -
Meme
aktív tag
ui.: nagyon valoszinu, h 2ev gari van a 6800ra
-
a lap gigabitlanos?
-
Darken
aktív tag
megér az a proci 24-et simán, mert nekem is ilyen van
-
a lap gigabitlanos?
-
Trak
addikt
Új nap, új topikcím, új UP
-
Trak
addikt
válasz
Pjotor1986 #15 üzenetére
Thx.
-
Pjotor1986
tag
up a zenészhubos kollégának
-
Trak
addikt
fel
-
Trak
addikt
Tudtam, hogy nem így kellett volnanyitni a topikot
A kérdés: ki mennyiért venné meg a cuccokat... -
Trak
addikt
55k az jó, én is kb annyira gondoltam. Illetve ez még kicsit változhat majd a tuningolhatóság és a pipeline-ok számának tesztelése után.
harley: Nem azért nem írtam irányárat - mint egy kezdő fórumozó - mert nem tudnék, hanem, mert kíváncsi vagyok ki mennyit adna érte, de tessék, az előző hsz.-ben írtam árakat -
Trak
addikt
A proci és a lap minimum 20-20k, de inkább több. Pont ezt szeretném kideríteni, hogy ki mennyit adna érte.
20-20 alatt el sem adom, mivel mindkettő garis, és a kategóriájában a legjobb.
A proci pl. ment 2400-2500 körül is, a lap pedig az általam összerakott jópár AMD-s lap közül az eddigi legstabilabb, és leggazdagabban felszerelt, legjobban használható.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Sosem szerettem az ilyen topikokat, de meg kellene tudnom mennyit kapnék most a konfigomért...
Nem szívesen írom ezt le, mert nagyon szeretem a konfigot, de egyszer minden véget ér
Az AMD 462-es socketjének legjobbjairól lenne szó:
Alaplap:
Gigabyte 7NNXP Limited Edition
(Kicsit kevesebb, mint 2 év garival rajtam keresztül. Ha kell, akkor papírt írunk róla. Rendes gari van rá, de valószínűleg én sokkal könnyebben tudom érvényesíteni.)
A laphoz annyi tartozék van, hogy miután egyszer ki lett pakolva, nem lehet visszapakolni úgy, hogy beleférjen
Egy kis ízelítő a lapból: dual bios, dual lan, ata raid, sata raid
Ráköthető 8 IDE és 2 SATA eszköz, a BIOS windows alól könnyen és biztonságosan frissíthető, stb...
Proci:
AMD Athlon XP 3200+
400-as FSB, lockmentes, nagyon jól tuningolható, bár nem sok minden van amihez nem elég a 3200+ sebessége.
A sokak áltak kedvelt karakterek a prociról:
AXDA3200DKV4E - 9862233290649 - AQXDA0321VP8W
Még vagy fél év kisker garival (pontosan is meg tudom nézni, de most messze van tőlem a garipapír, és nincs kedvem értemenni)
Illetve van egy remek kis hűtőm:
Thermalright SLK-900
Jelenleg egy Zalman F2-es venti van rajta. 3200+-on a Zalman venti ezen a bordán még a hozzá adott ellenállással leszabályozva (így alig forog+nincs sok hangja) is simán lehűti a procit.
Ja, majdnem lemaradt
Videókártrya:
Inno 3D GeForce 6800-as, AGP-s kártya.
128 MB ram, eredeti hűtő nem volt használva, most egy Zalman-ZM80D van rajta OP1-es, leszabályozott ventivel, így 0 hangja van.
12/6 pipe bekapcsolva, mindíg így használom.
1 napig be volt kapcsolva a 16/6 és minden játék ment, kivéve a CS-Source, abban volt valami csík. De máshol nem tapasztaltam semmit, majd eladás előtt úgyis letesztelném, hogy rendesen megy-e a 16/6.
Az 1 év gariból kb 2 hónap ment el eddig. Gari Meménél.
A Zalman hűtést csak akkor adnám el mellé, ha olyan kártyát vennék, amire nem megy rá.
Kérem, hogy csak komoly árakat írjatok, hagyjuk a 10k-s hozzászólásokat (a lapra, procira).
Illetve a cuccok fikázására sem vagyok kíváncsi, akinek nem tetszik, az ne írjon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest