Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hislah
aktív tag
A való élet a legjobb teszt!
1 DVD-t hamarabb másolt át és ezek kész tények. Nekem ez számít... Volt nekem is olyan időszakom, amikor arra ébredtem, hogy ülök a gép előtt és fut a 3DMark (ez komoly...), de kicsit átértékeltem a dolgokat. Nekem fontosabb, hogy azoknál a konkrét feladatoknál, progiknál, amire én használom a gépet, hogyan teljesít. De köszi mindenkinek. A maradék moneybe meg belepótolok és lecserélem a procimat egy bartonra. Itt is kétséges a cache méret jótékony hatása (már ezt is teszteltem...), de ezt majd egy másik topicban...
CIAO
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1 DVD-t hamarabb másolt át és ezek kész tények. Nekem ez számít... Volt nekem is olyan időszakom, amikor arra ébredtem, hogy ülök a gép előtt és fut a 3DMark (ez komoly...), de kicsit átértékeltem a dolgokat. Nekem fontosabb, hogy azoknál a konkrét feladatoknál, progiknál, amire én használom a gépet, hogyan teljesít. De köszi mindenkinek. A maradék moneybe meg belepótolok és lecserélem a procimat egy bartonra. Itt is kétséges a cache méret jótékony hatása (már ezt is teszteltem...), de ezt majd egy másik topicban...